Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (805)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že po výborném začátku "Drogy by měly být špatné, ale .... ve zkaženém, zlém světě jsou pravým opakem. Podle Chona jsou drogy jen racionální odpovědí na šílenství." Oliver Stone, pro mě teda dost nezvykle, zabředne po kolena ve stupiditách, nelogičnostech a nesourodosti, která vede až místy k pocitům trapnosti. Co se opravdu nedaří, je objasnit divákovi, jak má k filmu přistoupit. Snaha o reálnost se tak otřesně mlátí s fakty vyplývající ze scénáře, že soudný člověk musí uznat, že je to hovadina na entou. Nápady a hlavně některé dialogy jsou opravdu dobré, jenže tohle lze ale asi přičíst předloze, herci se snaží, ale celkově za tohle Olivera Stonea nepochválím ani náhodou. 65% ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Oliver Stone je pořád Mistr. Jeho dravý režijní styl, tuny vizuálních vychutnávek, perfektně zakomponovaný soundtrack a písničky – tohle všechno se u něj neokouká a neoposlouchá. Trochu mi to svojí formou připomnělo jeho dřívější U-Turn, akorát že tenhle kousek měl o dost lepší scénář, s takovým lehkým tarantinovským nádechem, bez otravného klišé a se závěrem, který je takovým Stoneovským zdviženým prostředníčkem divákovi. Až na trochu bezradnou Blake Lively byli všichni herci vynikající a Aaron Taylor-Johnson, ten puberťácký looser z Kick-Ass, udělal směrem k charismatu pořádný kus cesty. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci film a obsadenie bez hluchých miest a nudy, veľmi som sa na toto dielo tešil a nesklamal som sa. Od začiatku do konca žiadne hluché miesto, stále sa divák dozvedá nejaké spojitosti. Pokojný život z konopných peňazí sa zmení na vojnu o svoju milovanú. Vojna s drogovým kartelom skoro skončí bez happyendu ale ejha, všetko je inak. Čertovsky dobré. Bez ohľadu na niektoré komentáre podo mnou môžem povedať, že film naozaj nebude nudiť. Oliver Stone súboj tých dobrých dílerov s tými zlými v korupciou prehnitom svete poňal akčne aj premyslene a ja som si tú adrenalínovú jazdu užil. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Super film, co opravdu strhne příběhem, který mi po traileru přišel trochu podivný. Aaron Johnson a Taylor Kitsch jsou skvělá dvojka a fakt jsem jim fandil. Jasně je to přitažený za vlasy, že dva mlaďoši mohou soupeřit se supermocným kartelem, ale je to podané zábavně a poutavě. Oliver je holt stále kanón. Škoda tedy rozplizlého konce, který mi malinko zkazil dojem z fakt bezvadnýho filmu. BTW Blake Lively byla fakt nevýrazná a dračice Salma ji i ve svém věku totálně válcuje. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

videna unrated verzia, cize som bola dve a pol hodiny v extraze. kto to tromfne, bitches?! nebudem sa vykecavat, ale od pribehu, po scenar, cez reziu az po herecke obsadenie, vsetko dokonale. A my, co mame radi sem tam nejaku tu krvicku, trosku viac krvicky, tak uz je to definitivny movie paradise. Dikes, Ollie, dalsi skvely film z tvojej dielne. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Dona Winslowa z roku 2010. (Terva)
  • Matku O měla původně ztvárnit Uma Thurman, ale z finálního sestřihu byla role vyřazena, protože by snímek byl příliš dlouhý. (DivX)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama