Reklama

Reklama

Nová pouliční droga dokáže svého uživatele vyslat skrze čas a dimenze, ale má jednu nevýhodu: někteří konzumenti přestávají být lidskými bytostmi. Mohou dva kolegové - zkrachovalci zachránit lidstvo před plíživou invazí z jiných světů? Hlavní roli v tomto příběhu hraje droga Soy Sauce, která slibuje zážitek totálního odpoutání mysli od těla. Její uživatelé se pohybují mimo čas a dimenze. Ale někteří se již nevrátí v lidské podobě. Vypuká tichá ivaze z jiných světů a lidstvo potřebuje zachránce. Ale co když místo hrdiny mají lidské pokolení spasit dva zoufalci, kteří si sotva dokáží udržet zaměstnání? Může tato dvojice zastavit děsivou situaci a přinést záchranu? Ne, to opravdu nemůže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (77)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tak do tohodle jděte jenom s hodně otevřenou myslí. Až na takovýhle mimózní úlet jsem nebyl připraven. Nedokázal jsem se naladit na tu správnou notu. Mít něco v žilách by asi pomohlo. Pro mě v podstatě kravina s pár světlejšími momenty. Něco jako Troma bez přehnaných nechutností a s jen neškodným gore. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Kecy, kecy. Don vedel , do čoho ide. Ak si niekto nevšimol finále s " prstotitulami " tak hodnotí , ako hodnotí.Kráča o konverzačku , ktorá ponúkne viac , ako vyliate črevá. Don, totiž ovláda ! Ide totiž o H-pokec s H- vsuvkami, obalenými v H- Cosca H - kabáte. Na Phantasm 5-Y Ti obkročmo kašlem. Myslím , že to je asi všetko. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Totálne strelený, bizarný megaúlet. Na tom by nebolo nič zlé, keby sa to veľmi skoro nezmenilo len na haldu absurdností bez ladu a skladu, pričom všetky dobré tromfy boli vyčerpané hneď na začiatku. Úvod mi pripomenul akúsi bizarnú paródiu na Mužov v čiernom zabalenú do ešte výraznejšieho fantasy-hororového motívu (našlo sa tu aj pár slušných krvavých scénok). Len na to, aký bol snímok ukecaný, tam bolo málo humoru a takmer žiadne hlášky ako je u paródií zvykom, aj keď niektoré scénky pobavili. Napr. keď sa zmení kľučka na penis, alebo mäsovo-klobásová príšera s ktorou sa dá dohodnúť a pokecať po telefóne, šoférujúci pes a pod. Potom sa film začal dejovo zamotávať do stále väčších absurdít až nezostalo nič, len jedna veľká hlúposť a nezmysel. Škoda, že tento námet nebol spracovaný formou splatteru, snímok by sa určite vyšvihol ako raketa niekam k výšinám, splatter (pridať na krvi, pridať humor) by sa sem hodil ako riť na šerbeľ. Phantasm som si užil viac. 40/100 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

John Dies at The End začíná se skvělým vzrušením, horroru a komedie, ale postupem času se příběh rozvíjí mezi Dave & Paul Giammati a věci se začínají zhoršovat! Každopádně Tvůrcům se nemůže vytknout Kreativita a nápady! Jestliže Explodované hlavy, zvířata, bizární výklad interpretace, cestovaní v čase, měnící se Historie, nelineární scénář a vážná, bláznivá Komedie je to pravé pro tebe, tak Stahuj! Jestli ne Ignoruj to! ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Maximální scénaristický výhul, úlet, fraška, či hardcore, který začíná velmi slibně a z poloviny je výborný. Jenže s postupným prokousáváním se dějem a s nárůstem keců, se z toho vyklubal opravdu spíš bordel, který se tvůrcům možná až moc vymkl kontrole. Nicméně já mám tyhle "s ničím se nesrající" nezávislé počiny rád a baví mě, jak tvůrci laškují s příběhem. Když už si myslíte, že víc crazy to být nemůže, tak na Vás Don pošle holky nahoře bez a hnijící bestii v trezoru. Místama jsem byl opravdu vyplašený :-)) Nicméně, až na mimodimenzionální závěr, jsem spokojen a pobaven. 3,5*. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Podľa balíka, ktorý si John (Rob Mayes) poslal, je jeho celé meno John Cheese. (beso74)
  • Režisér Don Coscarelli sa dostal k románu Davida Wonga náhodou, upozornil ho na neho email z Amazon.com, ktorý mu ju odporučil. Hneď ako si prečítal, o čom to je, nadchlo ho to tak, že sa rozhodol natočiť film. (beso74)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné novely od Davida Wonga. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama