Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (197)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

od Take me home tonight jsem pra nic nečekal a o to větší je moje překvapení.Těžko říct jaký je přesný důvod proč se mi TMHT tak líbilo,ale po celou dobu sem se velmi dobře bavil.Celé to sice není drtivě vtipné,ale spíš tak úsměvně příjemné a celkem v pohodě snese srovnání např.s Hot Tub Time Machine.Hodně tomu napomáhá trošku nostalgický look osmdesátek a velmi příjemné obsazení.Hlavně ústřední trojice Faris-Grace-Palmer.Pokud by vznikalo víc podobných komedií,nezlobil bych se...80% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď v teenage komédii sú najlepšie osemdesiatkové songy, nie je to ideálna vizitka. Potom tu je priemerný romantický motív, ktorý sa vylepšuje len prítomnosťou slečny Palmerovej, tú však maže kopa kokaínu a tlustoprd, čo sa nevie vmestiť do skury a najradšej by ste ho poslali konečne na bitúnok. A niektoré dialógy sú také, ako by sa len snažili predčiť vo vulgarizácii American Pie. Pritom to vôbec nemuselo byť podstatou, hoci tie americké párty na domoch už prídu na jedno kopyto a normálni ľudia tam asi nechodia. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

První půlka byla spíš nuda a trochu opruz, díval jsem se na hodinky, kdy už bude konec. Nevím, co nakonec změnilo můj názor - skvělá hudba z 80. let, jedinej vtip celýho filmu "Ani nepoznám, jestli pícháte nebo se topíte.", nebo možná poučný řečičky, o tom, že by měl člověk udělat něco se životem - asi tohle si z filmu odnesu, sice to bylo možná v amaricky laciným stylu, ale zaručeně poučný a motivační. 50 % # Lámal jsem si hlavu, kdo je ta kočka v síťovaných punčochách a pomohly až titulky - Michelle Trachtenberg. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Příjemný film se super soundtrackem. Na filmové hudbě hrozně záleží a co může být lepšího než pecky z 80´s. Film mi sedí, už kvůli výběru herců, Topher Grace je sympaťák, Anna Faris vtipná a M. Biehna mám rád už od dob Terminátora a Vetřelců. Původně jsem zvažoval 3 hvězdy, ale pak jsem si řekl, že s hlavním hrdinou mám pár věcí docela společných ( např. jsem také pracoval v Music Shopu ) a tak jsem se rozhodl, že jednu hvězdu ještě přidám. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnešní druhá americká komedie a zcela odlišné pocity. Zatímco mi film Old School připadal místy až příliš odvázaný, tahle záležitost byla sešněrovaná jako Scarlett O'Hara. Jakákoli snaha o humor byla okamžitě dušena mnohými rádoby romantickými klišoidy, příběh byl předvídatelný až běda a na to, že šlo o komedii, to byla docela nuda. Hvězdičku pohodím snad jen za Chrise Pratta, protože jsem mu toho tuponě fakt věřil, a za Michelle Trachtenberg z čistě osobních důvodů. / Poučení: Stydíš se za své povolání? Pamatuj, že i knihkupec může žít život plný adrenalinu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Natáčalo sa od 19. februára 2007 vo Phoenixe v Arizone a hoci celý film bol dokončený ešte v roku 2007 Universal Studios odložilo jeho uvedenie v kinách až na rok 2011. Film sa má odohrávať v okolí Los Angeles v Kalifornii, ale vôbec sa tam nenatáčal. (Arsenal83)
  • Predtým, ako Matt (Topher Grace) a Barry (Dan Fogler) ukradnú Mercedes, je možné vidieť obchodnú značku Nissanu s logom, ktoré bolo vydané až v roku 2001. (Arsenal83)

Reklama

Reklama