Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Evlin 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaká špičková komedie, u které jsem se slušně pobavil a zasmál. Film se mi libí ve všech ohledech jsou zde sympatičtí herci jako Topher Grace nebo Teresa Palmer. Film jsem viděl jak v originálním jazyce, tak s českým dabingem, který mi sice přijde trochu horší, ale nebyl nejhorší. Jinak z mého pohledu film vidím jako perfektní oddechovku na večer. 90% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Naštartovať auto a vyraziť na párty, na ktoré nezvyknete chodiť, len preto aby ste zapôsobili na dievča, ktoré sa vám na strednej páčilo a na ktoré neviete zabudnúť, je základným kameňom celého tohto príbehu. Nie je to zlý kameň. V rámci žánru je pevne položený a umožňuje vám pár krát na ňom vyskočiť do výšky. Ale aj napriek tomu, je to stále skákanie po kameni, bez schopnosti, položiť na kameň niečo iné, čo by dávalo aj nejaký tvar. Film je predvídateľný so sympatickým hlavným hrdinom a hrdinkou a je zasadený do 80 rokov za sprievodu vypalovačiek dávno minulých. Topher Grace si konečne mohol strihnúť po dlhom čase zaujímavú úlohu, ktorá mu skvelo sedela. Teresa Palmer bola zase v tej svoje neodolateľná a čo sa týka ostatných, dokázali liezť všetci pekne na nervy. Moralizujúci otec, Nevkusná sestra s tvárou umelej Faris a absolútne neznesiteľný Fogler v úlohe najlepšieho kamaráta. Ten chlap by nemal hrať, je absolútne nechutný a príšerný. Má to svoje svetlé body, ale aj body skrz naskrz hlúpe. Našťastie nudné to nie je a vďaka tomu je to naozaj príjemná komédia, ku ktorej sa nezaškodí vrátiť. Ak teda dokážete odpustiť naozaj prvoplánovo podané miesta. ()

Reklama

Seti 

všechny recenze uživatele

Vždycky mi tyhle typicky americký houseparty přišly trapný a nikdy mě nijak nemrzelo, že jsem se ničeho podobnýho nikdy neúčastnil. Take Me Home Tonight tenhle muj pesimistický pohled o něco vylepšuje. Určitě k tomu přispívá nejen řádná porce vtipných situací, o které se povětšinou stará naspeedovaný Dan Fogler, ale také blízkost samotného námětu. S hlavním hrdinou toho mám poměrně dost společného (ostatně asi jako většina lidí dokončujících školu) a kromě středoškolské lásky, která se mi naštěstí vyhla, je mi jeho situace postudijní zmatenosti a nejistoty až nepříjemně známá. Romantická linie je pak pro mě skvělým doplněním, ve kterém je radost pohledět na luxusní Teresu Palmer. Jako dramediální celek nabízí Take Me Home Tonight velmí slušnou zábavu s perfektně sedícím hereckým obsazením a to i navzdory několika trapným momentům. Rozhodně palec nahoru. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vezmi ma vecer Domov je u nas prelozene ako Noc je jeste mlada. Majkl Dowz ako reziser mi teda vela nehovori, ale ako komedia sa to da dobre zniest, Topher Grace /Traffic- Nadvlada Gangu/ neprehraval, Tereza Palmer /Wolf Creek 2005/ bola nadherna a vyborna bola aj Anca Farys. Zvysni herci mi nehovorili nic, ale ako komedia to dobre a rychlo uplynie, obcas sa da aj zasmiat : 60 % ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnešní druhá americká komedie a zcela odlišné pocity. Zatímco mi film Old School připadal místy až příliš odvázaný, tahle záležitost byla sešněrovaná jako Scarlett O'Hara. Jakákoli snaha o humor byla okamžitě dušena mnohými rádoby romantickými klišoidy, příběh byl předvídatelný až běda a na to, že šlo o komedii, to byla docela nuda. Hvězdičku pohodím snad jen za Chrise Pratta, protože jsem mu toho tuponě fakt věřil, a za Michelle Trachtenberg z čistě osobních důvodů. / Poučení: Stydíš se za své povolání? Pamatuj, že i knihkupec může žít život plný adrenalinu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Pieseň, ktorú je počuť na párty, je skladba od Biomix s názvom "Safety Dance". Pieseň vyšla v roku 1996, no film sa odohráva v 80. rokoch minulého storočia. (Arsenal83)
  • Topher Grace uviedol, že vydanie filmu sa oneskorilo, pretože štúdio nevedelo, ako propagovať komédiu pre mládež s vyobrazením užívania kokaínu, keďže táto droga bola v 80. rokoch široko užívaná. (Arsenal83)
  • Predtým, ako Matt (Topher Grace) a Barry (Dan Fogler) ukradnú Mercedes, je možné vidieť obchodnú značku Nissanu s logom, ktoré bolo vydané až v roku 2001. (Arsenal83)

Reklama

Reklama