Reklama

Reklama

Máte mě!

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2010, 14 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml.

Obsahy(1)

V nového pořadu o lidech a zvířatech, který se zabývá chovatelskými problémy se hned zamyslíme nad tím, je-li velikosti problému přímo úměrná velikosti zvířete. Ze života peklo dokáže udělat i nezvladatelný jezevčík, natož kůň. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Hra na city a informace pro laiky, ale dnešní (16.1.2011) příběh o kočce Lady, která zachránila majitelům život v hořícím domě, byl neuvěřitelný! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Máte ma!" je štvrťhodinová relácia Českej Televízie, ktorá je určená predovšetkým chovateľom domácich miláčikov, mazlíčkov. No a nemusí to byť len pes alebo mačka. Stretneme sa tu napríklad aj s ľuďmi, čo doma chovajú tigra. Pohodovým sprievodcom touto reláciou je herec, s príznačným zvieracím priezviskom, Václav Vydra najmladší. ** ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Člověk, který sestavuje televizní program musí mít smysl pro humor. Ptáte se proč? Jednoduše proto, že před tímto pořadem je obdobná pitomina Chcete mě a následuje Máte mě... :-). Ještě chybí zbavte se nebo polibte mi a je to komplet. Jinak pořad pro někoho možná záslužný, ale pro širokou veřejnost to není. Někdo by ale měl zkrotit tu VYDRU!!! ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Vašek Vydra je sympaťák, i když trochu popleta. V každém případě zvířata miluje a je to na něm vidět. Pro pořad je tedy ten správný člověk. O formátu relace už ale pochvalně moc hovořit nedá. ()

Reklama

Reklama