Reklama

Reklama

Dokument zachycující český hokejový tým na Mistrovství světa 2010 v ledním hokeji, které se konalo v Německu. Dokument je obohacen i o rozhovory s hráčí. (maroush)

Recenze (120)

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Jak jinak? Hodnotim hlavně svoje dojmy z tohoto... Já ten hokej miluju! --- 7.9.2011 - Nevim pořádně co napsat k tomu co se dnes stalo. Tohle už se netýká hokeje. Když víte, že se jedná o normální lidi, kteří na vás občas mluví v televizi v hokejových rozhovorech, kteří vyjíždí na led, aby vám dělali radost, protože hokej je nádherná hra, a oni nám tu hru ještě zkrášlují svými osobními výkony...když víte, že i přesto všechno je to jenom blbej hokej, jen zábava a (pro ně navíc) zaměstnání, když víte,že oni mají své rodiny, svoje přátelé, ..když si tohle člověk uvědomí, tak neni možné nebýt zasažen touto tragickou událostí.. ()

mladas16 

všechny recenze uživatele

Vláďa Růžička je obrovskej sympaťák, srdcař a nejlepší trenér v ČR od dob Ivana Hlinky. Bohužel dokud bude reprezentaci táhnout ten mafiánskej šmejd Hadamczik, tak to co se stalo v Německu 2010 nezažijeme. Tým dokázal něco naprosto nemožného a rád jsem si to připomenul, dokument nemá jedinou chybičku, která by se dala nějak vytknout. Ach jo, kde jsou ty časy :) Nejen při záběrech ze zápasů, ale i z těch rozhovorů běhá člověku mráz po zádech :) ()

Reklama

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"VŠECHNO NA SVĚTĚ JE MOŽNÝ, ŽE POKUD DO TOHO DÁŠ SRDCE, VŮLI, BOJOVNOST, TAK I Z PODCEŇOVANÝHO MUŽSTVA MŮŽOU SE STÁT ZLATÍ HOŠI". Čím jiným se nabudit, než tímto skvělým dokumentem mapujícím nejpřekvapivější, ale o to krásnější a intenzivnější cestu za zlatem na MS 2010. Pro mě po Naganu nejcenější titul a Jardova moudrá slova, která snad zítra znovu ožijí......takže VZHŮRU na Kanadu, vše je možné!!!!!!!!!!!!!! ()

Moni33 

všechny recenze uživatele

Komu by se nelíbil dokument o tom jak podceňovaný tým nakonec skončí na zlaté příčce? :) Je hezké si zase připomenout ty momenty jako třeba "Rachna kachna" nebo jak jsme se ve finále ubránili dvojnásobné přesilovce šest na tři a nakonec překonali sbornou a vyhráli. A je to sakra dobrý pocit vidět, jak si zklamaní Rusi sundávají z krku stříbrné medaile :D Skvělý šampionát ze kterého si budu pamatovat hlavně to, jak už řekl Vokoun: ,,Nikdy není konec utkání, dokud nezazní konečná siréna!" ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Tohle mistrovství světa jsem prožíval prozatím nejvíce ze všech, jelikož už jsem dorostl do vyššího věku a sledoval jsem jej naplno. Srdeční záležitost! Tenhle “tým na hraně“, to jsou ti největší bojovníci! A tohle je o jejich cestě. “Česko vítězí, ve finále mistrovství světa a zapichuje další vlajku na hokejovém Everestu!“ 5 hvězd! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama