Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (449)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak od dalšího dílu hororové série paranormal activit sem moc nečekal a udělal sem dobře. Atmosféra už sice není taková jaká byla v prvním díle ale nějaká tu je a to je hlavní , další co mě potěšilo byly lekačky , je jich hodně a jsou velmi dobré. Postavy hrajou docela autenticky a děj má pěkný spád . Jediné co mě zkamalo byl konec , ale počítam s tím , že jestli bude čtyřka což už vím že bude tak se to tam dorovná. ( příběhová line) . Nebylo by špatné kdyby se pokračovalo od konce druhého dílu , je ještě tolik otázek , které čekají na dpovědi. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Okrem troch scén to pre mňa bola strašná slabota, aj keď priznávam, že občas som pre istotu zadržala dych, pretože som strašný strachopud a nepomohol ani fakt, že som to pozerala cez deň. Takže áno, bála som sa, ale určite nie celý film, veď predsa, kto by sa napríklad bál 2 hodinového státia dákej malej holčiny, a dokonca ešte aj v zrýchlenom zábere..... A ten koniec, taký nemastný neslaný, a to nerátam fakt, že začiatok bol tak oničom, že po konci filmu mi to akosi nedopínalo, pretože som ten začiatok nevnímala a musela som si ho pozrieť znovu, aby mi to do seba zapadlo. To si ako tú zmiznutú kazetu pozrel duch?! Ako čo tým sledovali? Prišlo mi to dosť odveci. Úprimne, trailer bol oveľa viac desivejší ako celý film, všetky dobré scény, čo tam boli sa vo filme ani neobjavili, vraj za účelom nalákania ľudí do kín. Fajn mňa trailerom ohúrili, už pri ňom som sa bála ale film ma rozhodne sklamal, pretože trailer bol lepší a som rada, že som si za ten film nemusela platiť. No dobre ale tá posledná scéna s tým Dennisom bola dobrá, úznávam. Ale tak bála som sa a o to išlo, lepšie 3*.. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity potřetí a rozhodně lépe než v předcházející části. Jeden by řekl, že v tomto žánru už se nedá přijít s něčím novým a bouchající dveře či houpající lustr už asi nikoho moc nevyděsí avšak tvůrci trojky přišli s něčím opravdu nečekaným- a to s příběhem! Ó ano, PA3 má docela zajímavý děj :) Navíc zasazení do osmdesátých let jsou další plusové body. Milé je i navrácení do menších prostor, které onomu found-footage (skvělý nápad s větrákem) zkrátka sluší víc než rozlehlé prostory z dvojky. Tento druh hororu funguje hlavně na efektních lekačkách a těch se tu dočkáme vážně přehršel. Skutečně docela velké (a milé) překvapení, jenž mě navnadilo na díl čtvrtý :) ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Ať si všichni hateři říkají, co chtějí, tvůrci PA jsou mistři autenticity. Pokud chcete vidět další exkurzi do domácnosti, kde straší, není o čem. Trojka je tak trochu návrat k originálu, ať už stylem strašení či atmosférou. Úžasné v detailech (přehlížená výprava, design místností - ten barák bych si chtěl celý projít), naprosto přirození herci (ty holčičky jsou báječný - údajně z 90 % všechno improvizace). Zklamalo pak jedině finále, které není tak intenzivní a pamětihodné jako u 1/2 a působí tak trochu odfláknutě. Přesto velký obdiv k celé téhle franšíze. Krmí si pokladničky naším strachem a já jim rád přispěju tím svým i příště. 3,5* ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Do třetice zase opět trochu stejného a nudného. Tahle recyklace a natahování rádoby provázaného příběhu už mě vážně nebaví, koncept found footage se zde vyčerpal už po prvním díle. Zvlášť, když se jim tu strašidelnou atmosféru prostě nedaří navodit ani tentokrát. Narozdíl od strašlivé a ukecané dvojky se zde ale přece jenom pár dobrých nápadů najde a tvůrci už se nás nestačí polekat jen bouchajícími dveřmi či padajícími pánvičkami. I tak je tam toho ale na 90 minut hodně málo. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Jde o nejvýdělečnější díl série s celosvětovými tržbami 207 milionů amerických dolarů. (Hal_Moore)
  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno