Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (450)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ano, takže shlédnuto, a přesně jak jsem čekal. Naprostá kravina, 50 min se nic neděje, pak něco ano. Postavy spolu snad ani nekomunikují jako rodina, způsob snímání kamery mne po chvíli neuvěřitelně vytáčel a hlavně naprostá neoriginalita!! Ta série už nemá prostě co nabídnout, pořád to stejný. Noc, bum! slyšel jsi to? jde tam nic. Pak to vygraduje ... Prostě tohle ne, pokud mám tohle srovnat s kousky jako je Noroi či Insidious (ve smyslu intenzity strachu), tak tohle se proti tomu pohybuje naprosto ve sračkách.. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prvý film tejto hororovej série bol výborný, druhé o niečo slabšie pokračovanie splnilo účel. Prichádza tretie pokračovanie, ktorého najväčšou výhodou je to, že nie je dejovo previazaný s tými predchádzajúcimi a dá sa pozrieť bez ohľadu na to, či ste prvé dva diely videli, alebo nie. V tejto sérii majú filmy všeobecne pomalší rozjazd, ale tu musím pochváliť fakt hustú atmosféru a posledná polhodina je naozaj strašidelná. Nemám tým na mysli, že vás vystraší, ak si ju pustite počas dňa a popritom chlípete polievku. Zaručene vystraší, ak si to pustíte sami alebo vo dvojici. Sami v noci to radšej neskúšajte... V istých momentoch som mal pocit, že prekonal i prvý diel, alebo sa mu atmosférou minimálne vyrovnal. Takto nejako si ja predstavujem horor. Nebyť slabšej prvej polovici filmu, dal by som plný počet, pretože záver je skutočne mrazivo- hororový. 80%. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Po propadu, který jsem zaznamenal mezi prvním a druhým Paranormal Activity, jsem toho od dalšího pokračování už moc nečekal. Chtěl jsem se aspoň párkrát vylekat a užít si kino. Ovšem pozor, není tu skoro žádná vata, které bylo v předchozích dílech až moc, a strašení začíná hezky brzy. Prostředí konce osmdesátých let navíc působí tak nějak příjemněji než současnost a postavy jsou skvělé. Je zde pár filmových odkazů a dokonce i menší dávka humoru, která sem skvěle zapadá. Lekačky jsou hned od začátku skvělé. Bál jsem se a hlavně jsem se bavil. Je to poprvé, co mě Paranormal activity nadchlo, a pokud by měl být další díl, určitě bych uvítal, aby ho měla pod palcem zdejší parta. Pro mě je tohle zkrátka nejlepší díl série a byl jsem s ním spokojen. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Upřímně - Paranormal Activity nikdy nebyl můj šálek čaje. Nebo alespoň první díl. Nicméně s hororovou krizí došlo i na trojku. A i když pro mě otravné neduhy spojené s dokumentárním hororem nezmizely, tak považuju trojku za dost slušnou hororovou záležitost s dobrými nápady. Z nichž například pravidelné otáčení kamery je dost dobrý prostředek, jak navodit napětí a strach. Vytušíme, že něco uvidíme, a jak kamera pomalu najíždí, ukáže osobu u stolu, ale zase se otáčí a pak zase vrací - tady mi přišlo, že opravdu využili potenciál doku-záběrů. Navíc je fajn, že použití kamer je tu jakž takž ospravedlněno, takže z větší části odpadá nelogický tahání kamery všude sebou. I finále je uspokojivý a obě holčičky nelezou na nervy, za což je další palec nahoru. Pro mě lepší, než nezáživná jednička. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí PA3 jsem si uvědomil, že zřejmě nikdy nebudu před zrcadlem vyslovovat slova Krvavá Mary (Bloody Mary). Film bohatý o kvalitní lekavé scény a v závěru dokonce na pořádnou akci. Jediné co bych asi vytkl je malinko podivnější střih závěru filmu a fakt, že scény z traileru se ve filmu vůbec neobjevily, což mi osobně vůbec ale vůbec nevadilo. Paranormal Activity 3 je zároveň můj nejintenzivnější hororový kino-zážitek. Tak podělanej strachy jsem z kina nikdy neodcházel. Ono když se vezme v potaz to, že sál byl vyprodaný, tak jsem se mnohdy lekl reakcí mladých slečen, než scény ve filmu. ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama