Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (449)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vlastne opet to samy. Je sice fajn, ze se povedlo navazat na predchozi dily a mame tu jakejsi prequel, kterej by mel vse vysvetlit, jenze zaverecny vysvetleni je spis lehce usmevny. Jinak to je proste klasika, neustale dokola sledovani tri mistnosti, kde se vetsinu casu nic nedeje a kdyz se clovek poradne nesoustredi, tak ma sanci o nejaky to pohnuti predmetu nebo zavreni dveri lehce prijit. Ale je fakt, ze obcas je film vcelku mrazivej a tahle serie je jedno z mala, kde mi rucni kamera nevadi, ale je tu naopak k dobru. O fous lepsi nez druhej dil, ale zadnej zazrak. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

ONA celou dobu hysterčí, že kamery musí pryč a o duchovi nechce už nic slyšet. ON neustále natáčí a čumí na záznamy, ženě nic neřekne. S dětmi je očividně něco v nepořádku, ale ON i ONA je okatě ignorují. V domě se dějí silně znepokojivé věci, které ON na kameře viděl a zatajuje a ONA se o ně nezajímá, ačkoliv logika přímo křičí "pusť si tu kazetu, ty kozo!" Strach opět spočívá v náhlých nečekaných jevech (zabouchnutí dveří, něco někam spadne či se nepřirozeně pohne), avšak potřetí už samozřejmě identický mustr nemůže bez obměn fungovat. A taky nefunguje. Jediný závan hrůzy přišel s prostěradlem v kuchyni, jinak se nejděsivější scéna nachází v traileru (ve filmu nepřítomna). Závěr je nijaký, s povinně vystrčeným konektorem pro další pokračování a rozvíjení mytologie, která se vrhla poněkud nešťastným směrem. Zatím nejslabší díl série, jež si paradoxně až dosud tak častou a přehnanou kritiku nezasloužila. ()

Reklama

Kailo 

všechny recenze uživatele

Kdyby scény, co byly v traileru, narvali do filmu - I would crapped my pants off. Takhle jsem si lekačky užil, nicméně strojený koncept filmu zůstává stejný - graduje, graduje, graduje, BOOM, konec, otázky na jazyku a jedno velké "What the...". Nezapřu, že se jedná o nejlepší díl (prozatímní) trilogie. Má to jakousi hlavu a patu, až na fakt rodinné nutkavé obsese natáčet vše, co se "točí". Každopádně, Oren Peli si může založit filmovou školu, do které by se nemuselo bát chodit nejedno režisérské eso. Protože za pár dolarů (rozpočet jednoho dílu se pohybuje kolem 5 milionů $) vydělat 200 melounů. Noooo, já se klaním, Peli, vyrobil sis zlatý důl. 65% [HD] ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná nuda. Oceňuji autenticitu, provázanost a stylizaci do konce 80. let, na pořádné strašení si ale musíte tři čtvrtě (!) hodiny počkat. Oproti celkem povedné dvojce je tohle spíš návrat k prvnímu dílu, kde jsou největšími trumfy zabouchávání dveří a nadzvedávání peřiny. Akorát snad závěrečná pointa je celkem fajn, výslednému skóre to ale moc nepřidává. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prvý film tejto hororovej série bol výborný, druhé o niečo slabšie pokračovanie splnilo účel. Prichádza tretie pokračovanie, ktorého najväčšou výhodou je to, že nie je dejovo previazaný s tými predchádzajúcimi a dá sa pozrieť bez ohľadu na to, či ste prvé dva diely videli, alebo nie. V tejto sérii majú filmy všeobecne pomalší rozjazd, ale tu musím pochváliť fakt hustú atmosféru a posledná polhodina je naozaj strašidelná. Nemám tým na mysli, že vás vystraší, ak si ju pustite počas dňa a popritom chlípete polievku. Zaručene vystraší, ak si to pustíte sami alebo vo dvojici. Sami v noci to radšej neskúšajte... V istých momentoch som mal pocit, že prekonal i prvý diel, alebo sa mu atmosférou minimálne vyrovnal. Takto nejako si ja predstavujem horor. Nebyť slabšej prvej polovici filmu, dal by som plný počet, pretože záver je skutočne mrazivo- hororový. 80%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Film byl do kin dodáván pod krycím názvem Sports Camp. (SidneyP)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama