Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (412)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi tak jako jednikča, jen o stupínek horší, a to díky tomu že trvá strašně dlouho než se piraně dostanou do parku a když se tam dostanou tak je to horší než když tam nebyly. Nicméně film je docela dobrá prdel, pár scén zamrazí(penis) a některý scény rozesmějí i svojí debilností. Potěšilo mě že se ve filmu objevily i někteří herci z jedničky a comeback Hasselhoffa něuvěřitelně potěšil a docela mě potěšilo že si udělal srandu sám ze sebe. Ženský jsou sice pkěné ale o něco horší než v prvním díle. Ale film prostě jako takovej odpovídal, dostal jsem přesně to co jsem čekal. ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Zdejší uživatelka a má milovaná databází kolegyně úspěšně napravila můj zpátečnický, odporně sexistický postoj a jednoznačně mě vhodnými argumenty přesvědčila, že ženy jsou něžné, éterické bytosti se zájmem o středověkou filosofii a kvantovou fyziku. Proto jsem teď celý jurodivý, že právě v takovém dramatickém dramatu tyto Sirael a vášnivé čtenářky Akvinského, Bacona a Heisenberga v Adult Poolu ukazují DD kozy a prciny v detailech, že jsem ani nedohlédl a musel si heverem roztáhnout obrazovku o deset palců (!). Bohužel mě absence koz a prcin u piraní a Davida Hajzlhófa vedla k hluboké vnitřní polemice, jestli má cenu na takovou píčovinu vůbec koukat. Jediná solidně zábavná scéna je, krom těch výše zmíněných, ta s překousnutým, toporným údem. Teda řeknu vám, to cvaklo, až to zabolelo. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Nepamätáš si ma z Baywatchu? A čo Knight Rider? Anakonda 3?“ To, čo David Hasselhoff predvádza, je na hrane (samo)paródie a dojemného retra (v skutočnosti nehrá až takú sviňu, ako sa na začiatku zdá). Ako človek, ktorý vyrastal na jeho seriáloch, musím priznať, že keď sa vrhol na záchrannú akciu, zvlhli mi oči dojatím. Vážne. Samozrejme, nemá to veľa spoločného s kvalitne stráveným filmovým časom (a nemyslím to tak povýšenecky, ako to znie) a režisér to rozhodne veľakrát až zbytočne preháňa (prdiaca mŕtva krava, piraňa vo vagíne a následne na penise, masturbácia v bazéne). Ale tak inak celkom švanda. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Filmová zbytočnosť. Minimum napätia, nesympatické postavy, slabé vraždenie pričom rovnako otravné ryby zostávajú, malý priestor pre Hasselhoffa, hlupe finále a posledné zjavenie evolučného napredovania - ryby môžu chodiť, je asi len zlý vtip. Nerozumiem prečo sa spravilo toto a prečo do toho išli vôbec peniaze. S dobrým vkusom, zábavou, alebo napätím to nemá nič spoločné. Mix všetkého vytvoril jedno veľké ceckaté nič. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JOSH SI UŘÍZNUL PENIS, PROTOŽE NĚCO VYLEZLO Z MÉ VAGINY....“ /// ... a tehdy jsem procitnul.... Film věnovanej 1. výročí tragédie je samozřejmě kravina. A já pochopil, že ,,on“ (jako ten film) nebo snad ,,ONI“ (ty ryby) to věděj. Nahý kočky (některý i sexy), kluci (šerif s výrazem Levoše Mareše), všichni jsou mladí, nadržení a (a většina z nich) k sežrání. ... Tak s tím ptákem – to je fakt prdel a závěrečná půlhoďka pak dobrá černá parodující zábava. Zapomeňte na horor. Jen si pojďte užít romantiku mezi rybičkama, pokecat s Hoffem a zasmát se mrtvejm dětem. Prostě : ,,Vítejte na nejnižším dně!“ /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že na Ch. Lloyda se furt dívá víc lidí, než na smějící se miminko s půjmem. 2.) Su fanda bazénovejch masakrů a Mitche Buchannona. 3.) Koukám jen na filmy, ve kterých se něco ději i v závěrečnejch titulkách. 4.) Thx za titule ,,exitus“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy David Hasselhoff zpívá, měly být původně obě ženy v jeho posteli nahoře bez. Hasselhoff však své vystoupení podmínil tím, že budou všechny dívky oblečené. (StrYke)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 11. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)
  • David Hasselhoff si domů z natáčí odvezl živou piraňu. (StrYke)

Reklama

Reklama