Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (412)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v 3D v originálním znění. Dostal jsem prakticky vše, co sliboval trailer – v pokračování Pirani je opravdu „double the action“ (speciálně musím poukázat na to, jak se tvůrci nepárali ani s dětskými postavami, film je absolutně nevhodný pro maminky) „double the terror“ (opět se zde konají krvavé lázně, i když mi přišlo, že jednička byla přeci jen o něco krvavější) a „double the DD's“ (k tomu snad není potřeba vysvětlivka). A hlavně bych za sebe přidal „double the fun“. Protože ona to především je komedie, opravdu geniální. Nepamatuju si, kdy jsem se naposledy v kině (ve kterém jsem byl jen já a má kámoška) takhle zasmál. A když jsem si myslel, že film nemůže být více směšný, na scénu vstoupil muž, muž pro tento okamžik. Ano, po příchodu Davida "nikdy jsem nebyl skutečný plavčík" Hasselhoffa se film už definitivně nebere vážně, scénář, který už od začátku byl koncipován jako špatné soft-porno, jako by se zahodil a režisér jako by řekl "tak, vážení, teď improvizujte". A nevím, co mě děsí víc, jestli tohle, nebo fakt, že jsem si tuhle neskutečně ujetou, nahou a krvavou jízdu užíval prakticky každým kouskem. Je mi jasné, že po tomhle mě nikdo nebude brát vážně, ale tohle je guilty pleasure jak kráva. 80 %. P. S. A 3D bylo překvapivě dobré, ostré a sem tam i sloužilo k účelům filmu. Ale mít kvůli tomu rozpočet 20 mega, který se vám v životě nevrátí? ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vicemene stejny jako prvni dil, coz se ale ostatne dalo cekat. Opet vetsinu casu vyplnujou parici pubertaci a spousta zaberu na zensky v mini plavkach a ke konci tu je tak 10 minutovej masakr. Ono to ani nijak zvlast nevadi, film utece docela svizne a nudit se nebudete, pirani vykukujou odnekud kazdou chvily, ale ty jatka si reziser pochopitelne nechal az na konec. A jatka to jsou fakt fajnovy, vsude se valej kusy tel a krev caka na vsechny strany. Ale je fakt, ze misty uz to spada az moc do komedie a je videt, jak se reziser desne snazi udelat nejakou kultovku a tak tam neustale cpe nejaky uchylacky sceny, jejichz vrcholem jsou vystupy Hasselhoffa, kterej si dela brutalne srandu ze svy nejslavnejsi role. Takze ja se ve vysledku docela bavil, oproti minulymu dilu zadnej velkej kvalitativni rozdil nevidim a tak nemam duvod nedat 3*. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Co jiného si pustit po návratu z dovolené? XD Jenže při sledování celou dobu tak nějak očekáváte finále plné zábavných brutalitek, u kterého si zaklejete, a ono nedorazí... Co se ale týče kvalit, drží si dle mého Piraňa 3DD laťku, kterou určila jednička a není ani horší ani lepší. Vesměs mě oba filmy bavily stejně jako sledování čtyř takřka se nehýbajícíh potvor v Sea life parku :-) 3D:***** se mi tentokrát poměrně dost zalíbilo, krásný čistý obraz, barevnost, znatelný prostor, rybičky a sem tam i nějaká ta část těla krásně vyčuhovala. Ve všech směrech solidní popcorn. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ako čo je moc je moc. Nečakal som nič svetoborné, ale táto zlátanina prekonala všetko čo sa prekonať dalo. V tomto filme nič filmového nehľadajte, ide o zmes nelogicky pospájaných obrázkov, prifarbené 2 tonami nudy a neskutočného zúfalstva. Tých 83 min. som radšej mohol preležať na gauči a počítať muchy na plafóne, bola by to zmysluplnejšia činnosť ako pozerať túto somarinu. Jednú hviezdičku som dal Hasselhoffovi za to, že si dokázal sám zo seba urobiť srandu. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Hlavní mínus je rozhodně změna režiséra. Neotrkaný Gulager se snažil nenápadně napojit na skvělou Prianhu 3D, což je ale pro postpubertálního rejžu hodně těžká dřina. Chybí zde o polovinu více akce, více krve, ani trikově to není žádný zázrak. Jakékoliv napětí či atmosféra je v nedohlednu, přebývá ( a to značně ) komediálních vsuvek, něco vtipné, něco méně, něco až přílišně trapné. Trocha solidního gore a Hasselhoffovo ,,návštěva´´ už to zachrání jen částečně. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • Zatímco Piraňa 3D (2010) byla do třetího rozměru převedena až v postprodukci, tento díl se natáčel přímo na 3D kamery. (pavlikv)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 11. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)
  • David Hasselhoff si domů z natáčí odvezl živou piraňu. (StrYke)

Reklama

Reklama