Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (412)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"Josh si uříznul penis, protože něco vylezlo z mé vagíny." Nelidsky dokonalý David Hasselhoff jako garant zábavy pro druhou polovinu filmu. Ale teď vážně, první díl před dvěma lety byl patřičně hororový, krvavý a místy krutě směšný. Tady je všeho hodně slabá polovina. Příště již prosím nechte Piraně napokoji. PS: Odečtu-li závěrečné titulky a bonusy ve formě např. nepovedených záběrů v nich obsažené tak film trvá 71 minut. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když před dvěma lety francouzský řezník Alexandre Aja natočil komediálně přikořeněný hororový masakr Piraňa 3D, jednalo se o příjemný a vizuálně přitažlivý počin, kde největší roli hráli spoře oděné slečny a lidi zmasakrované na několik způsobů. Úspěch byl slušný a tudíž si někdo řekl, že by mohl natočit pokračování, (trapný závěr prvního dílu tomu nasvědčoval) které bude prakticky stejné jen o dost hloupější a trapnější. Jedná se o jedno z těch hodně špatných pokračování, které nepřináší nic nového a vše viděné ničím nevylepšuje. Opět nás čekají nahotinky, opět řada krvavých scén (masakr tentokrát není tak velký a ukousnuté penisy už také nepobaví) ale vše je natolik směšné, že se tomu nedá ani smát a už vůbec tomu nepomůže hlavní lákadlo, kterým je David Hasselhoff, parodující svou legendární roli z "Pobřežní hlídky". Naprostá zbytečnost. ()

Reklama

rollman1 odpad!

všechny recenze uživatele

Aha tak sem si zkazil celej večer a to v očekávání, že dostanu další mega, brutal nářez, ale namísto toho sem dostal totální blbost, která neměla s předešlým filmem nic společného. Scénář totální shit, herci nic nehrajou a všude jsou jen umělé kozy..prostě nuda nuda.. krev skoro žádná a příběh je jako z nějakého špatného filmu... moment tohle je špatnej film. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Co jiného si pustit po návratu z dovolené? XD Jenže při sledování celou dobu tak nějak očekáváte finále plné zábavných brutalitek, u kterého si zaklejete, a ono nedorazí... Co se ale týče kvalit, drží si dle mého Piraňa 3DD laťku, kterou určila jednička a není ani horší ani lepší. Vesměs mě oba filmy bavily stejně jako sledování čtyř takřka se nehýbajícíh potvor v Sea life parku :-) 3D:***** se mi tentokrát poměrně dost zalíbilo, krásný čistý obraz, barevnost, znatelný prostor, rybičky a sem tam i nějaká ta část těla krásně vyčuhovala. Ve všech směrech solidní popcorn. ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Zdejší uživatelka a má milovaná databází kolegyně úspěšně napravila můj zpátečnický, odporně sexistický postoj a jednoznačně mě vhodnými argumenty přesvědčila, že ženy jsou něžné, éterické bytosti se zájmem o středověkou filosofii a kvantovou fyziku. Proto jsem teď celý jurodivý, že právě v takovém dramatickém dramatu tyto Sirael a vášnivé čtenářky Akvinského, Bacona a Heisenberga v Adult Poolu ukazují DD kozy a prciny v detailech, že jsem ani nedohlédl a musel si heverem roztáhnout obrazovku o deset palců (!). Bohužel mě absence koz a prcin u piraní a Davida Hajzlhófa vedla k hluboké vnitřní polemice, jestli má cenu na takovou píčovinu vůbec koukat. Jediná solidně zábavná scéna je, krom těch výše zmíněných, ta s překousnutým, toporným údem. Teda řeknu vám, to cvaklo, až to zabolelo. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • V době uvedení byla vydána hra na motivy tohoto filmu, která byla určena pro mobilní zařízení. (fiLLthe3DD)
  • Zatímco Piraňa 3D (2010) byla do třetího rozměru převedena až v postprodukci, tento díl se natáčel přímo na 3D kamery. (pavlikv)
  • David Hasselhoff si domů z natáčí odvezl živou piraňu. (StrYke)

Reklama

Reklama