Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (412)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Potřeboval jsem si spravit chuť po ultra-sračce SHARKNADO - vybral si stejně nablblý film áčkové produkce - pokračování svých milovaných piraní z roku 2010. A jednička je jiná liga, ale tohle je stejně totální letní béčko brak, co sednul a bavil. A nechci urážet místní CSFD komunitu, ale... pomátli jste se? Tolik koziček, scéna šoustání s piraním překvápkem v kundičce, Hoffie vládne, fajn hlášky... vždyť v rámci takový kraviny je to celkem třída! Občas se hold divím co mi přijde dobrý a jsem jeden z mála, anebo co mi přijde shit a jsem cca jedinej, jooo, to je ostatně jedna z radostí dívání na filmy - jak je to občas nevyzpytatelný :) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Co jiného si pustit po návratu z dovolené? XD Jenže při sledování celou dobu tak nějak očekáváte finále plné zábavných brutalitek, u kterého si zaklejete, a ono nedorazí... Co se ale týče kvalit, drží si dle mého Piraňa 3DD laťku, kterou určila jednička a není ani horší ani lepší. Vesměs mě oba filmy bavily stejně jako sledování čtyř takřka se nehýbajícíh potvor v Sea life parku :-) 3D:***** se mi tentokrát poměrně dost zalíbilo, krásný čistý obraz, barevnost, znatelný prostor, rybičky a sem tam i nějaká ta část těla krásně vyčuhovala. Ve všech směrech solidní popcorn. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděl a k tomuhle filmu jsem se taky dostal jen díky tomu, že to běželo na prima cool. Jinak bych stěží do těchto vod zavítal. Pochopil jsem, že se film nebere vážně i tak jsem mu ale nedokázal přijít na chuť. Po hororové stránce je to zcela nefunkční ( digi ryby jsou trapný ) a s komediální stránkou na tom tenhle snímek není o moc líp. Nebo alespoň mě tenhle druh humoru prostě nesedl. Piranha 3DD je plná wtf scén. Za všechny jmenuji scény jako soulož a následně piraňa na ptákovi, piraňa v prdeli nebo useklá hlava mezi kozama. Vše kuronoval nástup Dejvida Hajzlhófa ( Mič Bjúkenen ) a jeho sebe parodie. Jelikož jsem chlap, kterej miluje ženskou krásu na snímku vidím snad jediný pozitivum a tím jsou holky v plavkách a ještě líp ty bez nich. Za to si určitě jednu hvězdu tenhle film zaslouží. Druhá slabší hvězda je za ten zbytek. Jinak je to ale naprostá ztráta času. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Piraňu 3D smajlík som stiahol omylom, namiesto rovnomenného (až na ten smajlík) filmu Alexandra Aju. A neľutujem to. Keď si totiž odmyslím, jak strašná to bola kravina, celkom som sa pri tom aj bavil. A na šesťdesiatročného Hasselhoffa nenachádzam slov. Odpad? Určite nie. Slabší priemer. Ps: Super plagáty. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Podle směšnýho hodnocení je to tady samej suchar. Sequel Ajova remaku se snaží držet načnutého řádu plného velkých koz, upnutých plavek, černého humoru a neortodoxního násilí, čímž se mu docela i podařilo udržet laťku téhle brakové zábavy. Některé postavy zůstaly, mnohé nápady se opakují (ukousnutý penis), přibývají neskutečné WTF momenty, ale dvojka zase operuje s někým, koho jednička neměla: s Davidem Hasselhoffem! A ten si tu ze sebe dělá tak neskutečnou prdel, že tomuhle blboučkýmu hororu ledacos odpustíte. Závěrečné titulky jsou taky fajn! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • Hoci sa dej filmu odohráva v Arizone, tak celé filmovanie prebiehalo v americkom štáte Severná Karolína. (MikaelSVK)
  • Zatímco Piraňa 3D (2010) byla do třetího rozměru převedena až v postprodukci, tento díl se natáčel přímo na 3D kamery. (pavlikv)
  • Film byl časopisem Cinema označen za jeden z nejhorších snímků roku 2012. (*Elfík*)

Reklama

Reklama