Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (412)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Filé a film-salát bramborový, piraňa u telky v křesle si hoví. Na souš když vylezla, do 3D dolezla, boty si koupila, zkrátka ženská... hýřivá, hubatá, suchozemská." Moje duše ekologa a militantního ochránce přírody pláče. Dvě kikiny v bikinách mou nebohou rybičku, půlmetrovou piraničku, rozmlátily naplacato, placatým kamenem. Potvory jedny! To mě natolik rozrušilo, že jsem filé, připravené k obalování ve strouhance, omylem začal naklepávat paličkou. Ale moje chyba, nemám u vaření čumět na film. Čili oběd v prdeli, piraňa zakousnutá tamtéž (při ošukávání trysky ve vířivce) a jen průměrný zážitek při návštěvě zubatého a hanbatého topless aquaparku. Sice velké stádo koziček, popásaných vrásčitě kozatým starým kozlem (autogram od Fishhunter Hasselhofa mám, podepsal se mi na... harpunu), plus kvalitní gore, nahoře i dole - tam zejména, viz scéna aka  Zubatá pipinka, ale celkově jen kupa vršených gagů a vtípků, sympatická a aromatická asi jako hromada rybích vnitřností. Nicméně, když je hlad... zasytí i pobaví. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Od prvního dílu se tu změnilo mnoho a to bohužel k horšímu. 3DD PIRAŇA už není tak krvavá, zato je tu více polonahých slečen a tak ňader uvidíte víc než dost. Film šel bohužel cestou k většímu kýči, takže děj je už úplně o prdu a většina scén má spíš nádech parodie. Jediné, na co se lze těšit je role Davida Hasselhoffa, který si zde zahraje svou vlastní postavu z Pobřežní hlídky, Mitche Buchannona. Zahrát sám svou vlastní roli takhle parodicky, to už je výkon :-)....to je ale vše. Krvavé to nijak extra není, pokousání od rybiček už taky nejsou tak vidět....je tu ale David a plno přifouknutých ňadýrek, tak si vyberte. Já téhle šarádě o ničem dávám dvě hvězdy za Hasselhoffa, díky kterému jsem se aspoň zasmál, když už nic jiného. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Piraňu 3D smajlík som stiahol omylom, namiesto rovnomenného (až na ten smajlík) filmu Alexandra Aju. A neľutujem to. Keď si totiž odmyslím, jak strašná to bola kravina, celkom som sa pri tom aj bavil. A na šesťdesiatročného Hasselhoffa nenachádzam slov. Odpad? Určite nie. Slabší priemer. Ps: Super plagáty. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hlavní rozdíl mezi Piranhou 3D a Piranhou 3DD je samozřejmě dán změnou režiséra. Zatímco Alexandre Aja je mistrem gore a napětí (a nemá příliš štěstí na scénáře), John Gulager je odrostlý fanboy s mentalitou puberťáka (a pro své snahy "být vtipný" ani nijak dobré scénáře nepotřebuje). Na rovinu: Piranha 3DD je kravina - a pořádná, ale to se dalo odvodit už z traileru, takže žádný výrazný průšvih se nekoná. Na napětí a strach se v podstatě vůbec nehraje, druhá polovina je čistokrevná komedie, gore protentokrát absolutně nestojí za řeč a závěrečný masakr je spíš než komplexní akcí špatně sestříhaným sledem několika málo scének. Plusové body tak nakonec získává jen David Hasselhoff za to, že si ze sebe umí udělat srandu. 5/10 ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nepamätáš si ma z Baywatchu? A čo Knight Rider? Anakonda 3?“ To, čo David Hasselhoff predvádza, je na hrane (samo)paródie a dojemného retra (v skutočnosti nehrá až takú sviňu, ako sa na začiatku zdá). Ako človek, ktorý vyrastal na jeho seriáloch, musím priznať, že keď sa vrhol na záchrannú akciu, zvlhli mi oči dojatím. Vážne. Samozrejme, nemá to veľa spoločného s kvalitne stráveným filmovým časom (a nemyslím to tak povýšenecky, ako to znie) a režisér to rozhodne veľakrát až zbytočne preháňa (prdiaca mŕtva krava, piraňa vo vagíne a následne na penise, masturbácia v bazéne). Ale tak inak celkom švanda. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • Hoci sa dej filmu odohráva v Arizone, tak celé filmovanie prebiehalo v americkom štáte Severná Karolína. (MikaelSVK)
  • V době uvedení byla vydána hra na motivy tohoto filmu, která byla určena pro mobilní zařízení. (fiLLthe3DD)
  • Zatímco Piraňa 3D (2010) byla do třetího rozměru převedena až v postprodukci, tento díl se natáčel přímo na 3D kamery. (pavlikv)

Reklama

Reklama