Reklama

Reklama

Láska bolí

(seriál)
  • USA Love Bites
USA, 2011, 5 h 44 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Cindy Chupack

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Greg Grunberg, Becki Newton, Constance Zimmer, James MacDonald, Guillermo Díaz, Matt Long, Jessica St. Clair, Steve Talley, Michelle Trachtenberg (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Série medailonků o lásce, sexu, manželství a randění. Věčná optimistka Annie (Becki Newton) je osamělá mladá žena. Nyní jí opouštějí i přátelé, kteří se právě vzali. Podaří se jí najít spřízněnou duši? (lost815)

Recenze (65)

figliar 

všechny recenze uživatele

Tento seriál na mňa pôsobil ako viac celovečerných filmov prepojených hlavnými predstaviteľmi a ich príbehmi. Každý z tých príbehov mal čo to do seba a ako koncept minisérie pôsobí nenútene a oddychovo. Nejaká romantika, humor, nepredvídateľnosť. Skoro ako zo života. Na pár hodín určite stojí za to. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Osvěžující zpracování příběhů o lásce, které jsou nenásilně propojené dvěma hlavními postavami Annie a Juddem. Po pilotu proběhlo přeobsazení, to že K. Ritter nahradila M. Trachtenberg mi ani trochu nevadilo, na druhou stranu ztráta P.Adlon mě mrzela. Příběhy jsou originální a skvěle zpracovaný. Můj oblíbenej je s Jennifer Love Hewitt v letadle. A epizodka s Ashley Williams, Jamesem Rodayem o tajných úchylkách. Povědomé tváře z jiných seriálů mě vždycky potěší. Humor tady je fajn a nenucený. A konec? Konec byl taky skvělej. ()

Reklama

Domec 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku naprosta spica. Kazdej pribeh vtipnej a vyborne natocenej, bohuzel i tady to postupem casu zacalo trochu upadat a vtipnost se pomalu ztracela; ale neni to tak rapidni jako jinde. Musim uznat, ze tenhle serial je vazne dobrej a urcite by si zaslouzil vic dilu a druhou serii. No a Becky Newton je skvela, vtipna, vyborna, nejlepsi. ()

zuza99 

všechny recenze uživatele

V každém dílu tři příběhy, které se propojují a s nimi se objevují také nové postavy. Nemůžu si vzpomenout, že bych se u nějakého z nich nudila nebo si řekla, co to jako je. Vřele doporučuji :) A ještě mě napadlo, že vlastně nechápu proč se to jmenuje Láska bolí, protože zrovna v tom seriálu nebolela. trailer ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jestli váháte, mohlo by vás přesvědčit obsazení - bezprostření Krysten RItter, Pamela Adlon (kteří byly buhužel hned po 1. dílě nahrazeni podobnými herci) a spousta dalších známých tváří. # Citace z prvního dílu: - "Zlato, myslím, že jsem zrovna měla svůj první orgasmus." - "Chceš říct, že se mnou jsi to celou dobu hrála?" - "Ne. Ale zrovna jsem si uvědomila, že to, co jsem myslela, že je orgasmus, a to celý svůj život, nejen s tebou, ale i se všemi těmi chlapy před tebou..." - "To nepomáhá." - "...možná žádný nebyl." ()

Galerie (93)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama