Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky“, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Jen doma se mu věci vymykají z rukou, obzvláště jeho starší brácha Rodrick ho pořádně trápí. A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Pohodová nenáročná záležitost, která je ale opravdu vtipná. A vůbec nevadí, že jde o jednoduchý nijak sofistikovaný humor, protože to akorát zapadá do příběhu kluka ze základky. Ten se potýká se školou a se svými bratry, potažmo celou rodinou. Kořením snímku a tím, co vás udrží ve střehu, jsou právě ty úsměvné situace, protože o hudbě nebo hereckých výkonech nemá moc cenu dumat. I když Steve Zahn v roli otce byl místy kouzelný. 60 % Oblíbená část- představa rodinné kapely ()

Pelmeninator 

všechny recenze uživatele

Že ten stupídny šmejd zbalí Peyton List je jediná absolútne nepredvídateľná vec tohoto filmu. Vydržal som to pozerať cca. 30 minút s bratom a aj to len vďaka Rodrickovi, s ktorým sa celkom stotožňujem. Ak sa hlavná postava čo i len minimálne podobá rozkvetu americkej mládeže tak to treba celú generáciu spláchnuť do hajzla. Scénárista bol buď nedocenený génius alebo úplný kretén (možno niečo medzi), humor trápny, problémy medzi rodičmi a synom, na ktorých snímok stavia absurdné. 1* za Peyton a Rodricka... ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele

Knižní serie Deníku malého poseroutky je docela legrace, a to je taky důvod, proč jsem se na filmové zpracování dívat nechtěl. vystrašen mimo jiné nedávnou velmi nepovedenou adaptací výborného Mládí v hajzlu. Tenhle film ale předlohu nepopravil. Jasně, maminku Grega jsem si nepředstavoval jako Sarah Palin, ale gagy celkem navazovaly a nakonec jsem se v pohodě s dětni dodíval do konce. Jinak ale vražte milánkům doma do ruky knihu spíš než DVD. ()

Jerrysus 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná oddychovka pro celou rodinu i když musím podotknout, že obsazení je opravdu slabé. Do role mi tam sedí snad jen Rodrick a Gregova maminka, jinak jsem se těšil na lepší herce. Zvlášť když vidím představitele Rowlieho zpívat na židli, obrací se mi z něho žaludek! Ještě horší je potom český dabing, ale když ho překousnete a nebo si pustíte film v originále, tak vás potěší úsměvné scénky a občas i vydařené vtipy docela ucházejcího filmu kopírující světovou knižní předlohu, kterou jak to u filmových adaptací často bývá, nepřekoná. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Série fiktivních deníků nepochopených dospívajících dětí se od dob Adriana Krtka nějak rozmohly. Tahle je další z nich. U nás ze série autora Jeffa Kinneyho, který si knihy i sám ilustroval, vyšlo celkem šest knih. A stejně jako u deníků od dalších autorů, kteří se snaží navázat na britskou klasiku, byly i Kinneyho knihy zfilmované. Námětů je v posledních desetiletích málo, když nepočítáme komiksy, tak se sáhne i po tomto. V podstatě jde o sled scének, jak se dějí dvanáctiletému klukovi z běžné americké středostavovské rodiny se starším bráchou a tříletým bráchou samá příkoří, ani ve škole nepatří mezi hvězdy, sem tam, spíše častěji, se objeví nějaký ten populární fekální fórek. Možná dopoledne v sobotu ve vysílání pro děti by to mohlo menší rozruch vzbudit, ale u dospělých se obávám, že by mohli mít strach o svou inteligenci. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Postavu nejmladšího Gregova (Zachary Gordon) bratra Mannyho si zahráli stejně jako v první díle dva herci, dvojčata Connor a Owen Fielding. (metal.storm)

Reklama

Reklama