Reklama

Reklama

Režisér Simon West uvádí strhující akční thriller, který se odehrává v New Orleans v době vrcholícího karnevalu. Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osm let ve vězení poté, co se při loupežném přepadení nechal podfouknout. Teď by nejraději hodil svou kriminální minulost za hlavu a znovu obnovil zpřetrhané vazby se svou dcerou (Sami Gayle). Montgomeryho staří parťáci i agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) jsou ale přesvědčeni, že kořist v ceně deseti milionů dolarů Montgomery před uvězněním někde ukryl. Když mu unesou dceru a za její život žádají výkupné v hodnotě lupu, Montgomerymu zbývá jediná možnost. Musí uvěřit svým instinktům a spojit síly s krásnou, svůdnou a chytrou Riley Jeffers (Malin Akerman), se kterou se pokusí provést ještě jednu loupež, aby získal dceru zpět dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (204)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Páni, tak tady někdo potřeboval vyprat pěknou řádku špinavejch prachů z ilegálního hazardu. Úplně tuctový thriller, který jede podle tuny neuvěřitelných klišé a scénář je plnej takovejch obyčejnejch chyb a hovadin, že podezřívám Westa z natočení Stolenu jako satisfakce pro Nikiho za neobsazení do dvojky Postradatelných. I když je to úplně tupé, pořád je to to nejlepší co West od Con Air natočil (pořád nechápu jak někdo může natočit tak skvělý film a pak se totálně posrat :) a na Con Air je tady taky pěkná řádka odkazů. Na druhou stránku akční scény jsou přehledné, o čemž si můžete nechat u jiných Westových filmů nechat jen zdát a Cage tady jede fakt výborně a docela mě bavilo ho sledovat kosit agenty ve výtahu, tavit zlato led lampou a mluvit švédsky. Na zabavení a jedno odpoledne dobré, za 2 hodiny si vzpomenu leda tak na to že tam hrála nejošklivější holčička na světě a nechápu, že se v téhle době najde producent, který do tohdle ještě vrazí peníze. Takový filmy se točily před 20ti lety. 50%. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Filmek začíná loupeží, při které Will Montgomery (N. Cage) a kumpáni získají 10 mil. dollarů, Při útěku chce jeden z kumpánů, Vincent, zabít svědka, ale Will tomu zabrání a Vincenta postřelí. Díky tomuto incidentu Willa chytí a on jde na 8. let do vězení. Když se z vězení vrátí do běžného života, Vincent mu unese dceru a požaduje za ní peníze, které se při honičce s policajty vypařili..... Tento filmek podle mě patří k lehce nadprůměrné podívané, u které jsem se nenudil. Akce je dobrá a příběh ničím nepřekvapí. Za mě 60%. :) ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

Místy slušný thriller, místy strašná blbost. Stejně tak výkon N.Cage. A teď, kdo za to může..? Režisér podle mě vůbec nezvládl klidnější části filmu a scénář byl naprosto otřesnej. Klady jsem viděl ve střihu a hlavně v hudbě, která velice slušně podtrhávala akční scény. Přesto pouhých 55% Celková naivita a trapnost agentů FBI byla i na mě moc. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Priemerné, predvídateľné od piatej minúty, tuctové a bez nápadu, ale zasa s Cageom v total béčkovej forme, a nenudil som sa pri tom ani sekundu. Ak náhodou momentálne nemáte potrebu zapojiť do diania aj mozog, dá sa to sledovať. 50%, tretia hviezda zo sympatií a tiež som rád, že od vynikajúceho Detachmentu s Brodym, som zas mal niekde možnosť vidieť Sami Gayle. Filmy ako Stolen jej kariéru nespravia, tak uvidíme, čo prinesie Congress. Teším sa na to... Edit: Musím to znížiť. Tri dni a netuším o čom to bolo. Jediné čo zostalo je blbý pocit a pekná tvárička slečny Gayle. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Takže toto celé si vymyslel v base?" - „Nudil som sa!" Áno, ten námet bol sfilmovaný snáď tisíc krát, áno scenár má trhliny (alebo presnejšie povedané diery) a áno Nicolas Cage vyzerá pri hand-to-hand combatoch naozaj trápne. ALE páčilo sa mi ako si s týmto chabým materiálom (a rozpočtom 35 mega ;)) Simon West poradil. Vedel, že nemá cenu sa na niečo hrať, a tak nám naservíroval slušnú akčnú jazdu, pri ktorej razil heslo: "Keď nie logika, tak aspoň tempo!" A práve to veľmi oceňujem, pretože z toho cítiť také to old-schoolové razenie. Mať 12 rokov, tak tento film milujem. Trun da brain off! 55 % ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Po tom, čo príde Will (Nicolas Cage) za Hoytom (M.C. Gainey), mu rozbije nos, posadí ho na stoličku a vedie s ním rozhovor, na konci ktorého ho kopne do brucha, pričom spadne na zem aj so stoličkou. V nasledujúcom zábere je však stolička na nohách. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama