Reklama

Reklama

Bankovní lupič uteče z vězení, aby se pokusil vypátrat bývalého spoluvězně, který se na něho snaží svalit vinu z několika sériových vražd. Policie zahájí pátrání po uprchlíkovi, který se brzy stane veřejným nepřítelem č. 1. Pokud tři hlavní protagonisté zajdou jak nejdál dokážou, kdo z nich nakonec bude lovec a kdo kořist? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Naštvanější, realističtější, a dost možná i napínavější (!) odpověď na 96 hodin. Frantíci holt umí - škoda, že jsme všechno už dříve někde viděli, jinak by to bylo za plný počet. Super thriller, který diváka baví od první do poslední minuty. P.S. Drhnutí hlavou o zeď je mňamkou roku, kam se hrabe 127 hodin :-)! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další film o tom, jak je to těžké bojovat za pravdu, když jste jediní, kdo za ni bojuje, jste vy sami. Nemluvě o tom, že v případě, že tu pravdu neodhalíte, může vás to stát život. Velmi dobře nadupaný francouzský thriller, který se odehrává v rychlém tempu a má dobře rozvržené a zahrané postavy. Jízda mě strhla. ()

Reklama

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Francouzské filmy mají svůj styl! A ten je jedinečný. A tento film to jen dokazuje. Příběh je zajímavý jak už to u těch francouzských filmů bývá. Herci neokoukaní, zajímavý no prostě francouzští herci. A hudba? V napínavých chvílích vám do toho hraje hudba jako z akční komedie. Prostě francouzský film. /78% ()

Kangaxx odpad!

všechny recenze uživatele

Ale zasmial som sa statočne :-) Scenáristi museli ku koncu zapíjať ťažké drogy mrkvovou šťavou. Najlepší bol hlavný záporák, ktorý mal perfektnú vlastnosť, a to že nikdy nebežal a aj tak všetkých dobehol. Normálne pred ním utekáte cez les rýchlosťou 20km/h a ttrtko spraví tri kroky, upečie si špekáčky a ešte vás aj dobehne. Hlavný klaďas zasa ignoruje fyziológiu, dostane guľku do hlavy a normálne ide na hríby a ešte aj nájde tri praváky. Fakt namakaný film. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Francouzská elegance došla vrcholu, neboť dokázala z kriminálníka udělat hrdinu a vzor ctnosti. A navíc nesmrtelného, protože během těch sta minut by i kočka chcípla tak šestkrát. Ovšem, nehledě na kvalitu a spád celé té jízdy, za tu pravou nebezpečnou kořist považuju Alici. Kdybych takovouhle Alici měl v naší ulici, roztrhám pas, spálím krosnu a do deseti minut by ze mě byl usedlík. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film se točil i v Praze na magistrále, na přemostění kolejí z Masarykova nádraží a okolo něj. Herci skákali na trafostanici, která byla na konci nástupiště postavena jen pro tento účel (aby mohli přeskočit na zastřešení) a celá ta scéna, kdy herci běží po zastřešení nástupiště, se točila na Masarykově nádraží, jen se přelepily tabule s názvem stanice. (xyeti)
  • V 39. minutě se ve filmu objeví český nápis "Pozor, rozmrazovací postřik", přesto že se děj odehrává ve Francii. České popisy jsou pak k vidění i na billboardech, konkrétně například "Nový Seat Ibiza". (Snorlax)

Reklama

Reklama