Reklama

Reklama

Letité manželství Petea a Debbie je v krizi. Čtyřicítku mají na krku a oba se snaží skloubit partnerský život, kariéru a péči o děti. Čas na přemýšlení, jak si užívat život, jim moc nezbývá. Postupně se začínají bořit nejen jejich iluze, že jim mládí vydrží navěky, ale také vzájemný vztah, který je značně opotřebovaný lety společného života. Finanční stabilita dosud velmi dobře zajištěné rodiny se začíná hroutit, Peteova nezávislá nahrávací společnost se blíží bankrotu a Debbie má podezření, že ji její zaměstnanec v butiku okrádá. Soužití s dospívajícími dcerami také moc nefunguje, navíc se oba snaží o sblížení se svými komplikovanými otci. A aby toho nebylo málo, Debbie zcela nečekaně a samozřejmě neplánovaně otěhotní... (TV Nova)

(více)

Videa (43)

Trailer 1

Recenze (305)

Dale 

všechny recenze uživatele

Niektoré Apatowove filmy boli celkom fajn a bavili ma, ale tento patrí k tým horším. 90% rozhovorov sa točí okolo sexu, to je u Apatowa bežné, no tie nadávky a niektoré témy mi prišli nasilu hnané do extrémov. A žiaľ, zrejme to ide na úkor vtipných momentov, ktorých je tu minimum. Navyše dĺžka je riadne prepísknutá, takáto jednoduchá komédia si nezaslúži vyše dve hodiny ani náhodou. ()

hrosiik 

všechny recenze uživatele

Tohle není ani tak americká komedie, jako spíše ,,ze života” ovšem s nádhernou a zábavnou Leslie Mann! Snímek nám ukazuje, že i tyto těžké situace, ať už v podobě dospívajících dětí, finanční tísně či nespokojenosti sám se sebou jsou v manželství nevyhnutelné. Přesto stojí za to, zůstat spolu jako rodina. Kdo to nežije, nepochopí:) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me fakt prijemne prekvapilo. Pribehove naprosto jednoduchy, proste dva ctyricatnici s detma, co resi kazdodenni problemy. Jenze Rudd i Mann jsou naprosto skvely, vedlejsi postavy se taky povedly, pro nejaky fuck nebo uchylarnu se nejde daleko a ze sebe obycejnejsi situace se dari vytriskat nejakej for. Skoda typickyho problemu Apatowovo filmu, naprosto premrsteny delky, posledni rozhadane udobrovaci pulhodinka uz je krapet navic a srazi maximalni hodnoceni na slusny 4*. Fakt jsem se bavil. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Pro někoho, kdo nemá ženu a dvě děti a jehož život nezabředl do každodenního stereotypu a shonu za zabezpečováním rodiny, musí tenhle film být neskutečným utrpením. Ještě před deseti lety bych to považoval za nudnou sračku pro losery, kterýma se nikdy nestanu....a teď tomu dávám čtyři hvězdičky a to jen proto, že na pátou je to přehnaně dlouhý. :-) Ale neměnil bych. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu bez debat něco je, není to špatně napsané, film se snaží do jisté míry vyhýbat trapnému a nevkusnému humoru, spíše se snaží co nejpřirozeněji podat obyčejný příběh ze života. Mě to ale zkrátka vůbec nebavilo. Film potopila ta naprosto nepřiměřená stopáž, délka filmu je vážně šílená, zbytečně jsou tam narvány postavy a epizodky, které v rámci hlavní dějové linie vůbec nemají smysl. Paul Rudd je sympaťák a je to nejlepší na filmu, až vlastně na ty všudypřítomné narážky na Lost, které musí potěšit snad každého fanouška tohoto seriálu. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Vo filme si zahrala aj štvorica hokejistov z NHL - Scott Hartnel, Matt Carle, James Van Riemsdyk a Ian Laperie, ktorý podával protézu Megan Fox (Desi). (Shakers)
  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené scény. (Johnny.ARN)
  • Leslie Mann (Debbie) mala v dobe uvedenia filmu skutočne 40 rokov. (ludovit14)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama