Reklama

Reklama

Letité manželství Petea a Debbie je v krizi. Čtyřicítku mají na krku a oba se snaží skloubit partnerský život, kariéru a péči o děti. Čas na přemýšlení, jak si užívat život, jim moc nezbývá. Postupně se začínají bořit nejen jejich iluze, že jim mládí vydrží navěky, ale také vzájemný vztah, který je značně opotřebovaný lety společného života. Finanční stabilita dosud velmi dobře zajištěné rodiny se začíná hroutit, Peteova nezávislá nahrávací společnost se blíží bankrotu a Debbie má podezření, že ji její zaměstnanec v butiku okrádá. Soužití s dospívajícími dcerami také moc nefunguje, navíc se oba snaží o sblížení se svými komplikovanými otci. A aby toho nebylo málo, Debbie zcela nečekaně a samozřejmě neplánovaně otěhotní... (TV Nova)

(více)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (305)

Mertax 

všechny recenze uživatele

Po Zohanovi nejnevtipnější, nejužvaněnější a nejhorší komedie ze všech, ve kterých se kdy Apatow angažoval, a to režisérsky, scenáristicky nebo producentsky. Dialogovou šeď nezachránily ani popkulturní narážky (Lost) a různá camea slavných persón - např. Billie Joe Armstrong, Graham Parker či hokejisti z Philadelphia Flyers a Meganina prsa k tomu. 138 minut je na film o krizi středního věku přespříliš. [Unrated verze] ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.3/10] | me: Je to taký priemer. Celý čas sa pohybuje na hrane medzi komédiou a filmom, ktorý špekuluje o štyridsiatke ako životnom miľníku nekomediálnym spôsobom. A ja som sa nevedel presne zaradiť ani na veselú ani na neveselú stranu. Je to tak ako to už pri všetkom "obyčajnom" býva: miestami je to slušne vtipné (a to poteší)... ale celkovo to proste nemá ten "drive"... Je tu príliš veľa hluchých = vážnych pasáží, ktoré by podľa mňa v tomto žánre v takom počte byť nemali. Takže je podstatne menej toho smiechu (a viac suchoty) a to stačí na to aby som to mohol a chcel prehlásiť za priemer. I don't want a turbo penis. I like your medium soft one. ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Supr. Tuna popkulturních narážek, skvělí herci ve vedlejších rolích (Lithgow, McCarthy, Segel, O'Dowd) a nádherně zvučná američtina Leslie Mann. Megan Fox je tu sice minimálně, jakmile se však objeví v záběru, okamžitě si krade celý film pro sebe. A navíc si přivydělává jako GFE. Tenhle film prostě nemůžu nemilovat. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Apatow si napsal (a natočil) film pro svou nádhernou manželku a dvě dcery a ani jedna ho nezklamala. Leslie Mann je skvělá a do své role zapadla skvěle, protože jí dokázala vtisknout rozporuplné emoce. Chvíli byla nepříjemná, chvíli hysterická, chvíli rozumná a pořád ve snaze mít vše pod kontrolou (i když to všechno vyklouzává z ruky). Vcelku zajímavá reflexe určitého životního předělu (který je stejně každých deset let), velmi příjemně obsazená, i když tedy okatě masturbační okamžiky s Megan Fox mi film spíše kazili. Taky ukázka, kolik zbytečných problémů si lidi dělají sami jen svou snahou po dokonalém a šťastném životě. Čtyřicítka na krku a já doufám, že to nebude tak husté. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Někdo v tý dvouhodinový vulgární americký komedii větší váhu nespatří, ale pro mě je to jak výborná zábava, tak necinefilsky stravitelná smrtelně vážná a podnětná sonda k zamyšlení se nad životem. Taky se tý čtyřicítky dočkám a vztahy jsou už teď to nejsložitější co znám, co až v tom budou děti, práce, stáří, otázky typu "kam se poděla ta jiskra", "milujeme se ještě" nebo "proč se doprdele musíme nonstop hádat o píčovinách" po deseti letech soužití s někým, těžká zodpovědnost, tohle všechno... Co až bude v sázce všechno? Tomu se asi nevyhnu a o tom byla THIS IS 40, nashle za patnáct ;) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Charlotte (Iris Apatow) sa na začiatku filmu snaží na klávesoch zahrať ústrednú melódiu z úspešného seriálu Kancl (od r. 2005). (Arsenal83)
  • Všechny elektronické výrobky ve filmu pocházejí z továrny Applu. (URBAN)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama