Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

Mr.Husts 

všechny recenze uživatele

Díky vynikajícímu Scottovi (Justinovi) Epsteinovi a jeho nádherné proměně z přizdisráčkového emáčka na nádhernou svini, kterou jsem si opravdu užil se mi to líbilo rozhodně víc než první díl, ovšem kdyby do hlavní role neobsadili dvě na chlup stejné přeoperované metrosexuální ženy, z nichž jedna bouchá půl filmu do papírku s vážným výrazem hovna a druhý má nonstop výraz jak pytel sraček, kterému ho tam někdo zrovna fouknul, tak by se film sledoval mnohem lépe. Ve finálním souboji jsem samozřejmě fandil Epsteinovi i když výhrou toho "špatného" přece americké filmy nekončí. Škoda. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od jedničky, ktorá bola viac romatincká viac teen, tu ide skoro len o fighty. Každý tu má svoje problémy a svojich démonov, ale aj tak ide iba o tie fighty. A tie sú dosť dobré. Aj trénigové sekvencie super. White je fakt borec. Má čierne pásy v 7 bojových umeniach a tu predvádza techniky z niečoho iného (Brazílske Jiujitsu). Navyše si už dlho udržiava famóznu maskultúru. Režisérsky to nie je nič originálne, ale aspoň naservírovl fanúšikom MA presne to, čo chcú vidieť. Navyše nech si kto hovorí čo chce, White nie je úplné herecké drevo. 4* s odretými ušami, ale skutočne si želám aby vznikalo viac podobných filmov. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Hrozně moc jsem se těšil a hrozně moc jsem se zklamal ... Jako nemám nic proti "tréningovým partům" v martial arts filmech, ale když mi tam posiluje a nepřehledně trénuje parta mladejch nesympatickejch týpků asi přes 60 min (!!), tak jsem fakt otrávenej!! Co mělo tohle proboha znamenat?! Kdyby šel aspoň ten tréning do hloubky a něco zajímavýho předvedl a ukázal. Ale to ne. Furt se jen kecají nebetyčný srance, řeší se neskutečný hovadiny a ani příšerně nabušenej White s megadrsným pohledem a hlasem to nezachrání. Samotný turnaj pak trvá asi posledních 20 minut a i když se musí nechat, že dost vystihuje realitu a většina soubojů se odehrává na zemi, stejně je to jen nepřehledný, nezáživný sestřih jakéhosi "fyzického mišmaše" ... Kde je ten známý adrenalin?! Kde je ta nabušenost, žhavost, agrese či já nevím jak to popsat, co známe od dob Karate Tigera 1 až po dnešní řekněme Undisputed?! Nudné, nezáživné, strašní herci, strašné herecké výkony, total ZERO děj, příšerně zahrané vztahy mezi postavami, špatné postavy, hrůza ... Jedinné, co je absolutně dokonalé, je konfrontace Jai White (+pouta) vs. 5 policajtů. To je mazec!!! Tam frajer White jasně dokazuje, kdo je tady králem. Ale jinak propadák a to i proti "bojově" nevýrazné jedničce, ta měla aspoň "koule" ... Škoda ... ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Jai White se ujal role režiséra a bohužel se v roli herce stáhl do pozadí. To tomuhle filmu strašně bere a každý mi dá za pravdu, že boj z želisky byla kulervoucí zábava, který by byla tak na 5*. Jenže je tu parta totálně namachrovanej superčůráčku ala Ken a jeden trochu normální Ken-Obr. Jen když Michael Jai White promluvil, tak to byla špica. Když se na to sám podíval musel si říct, že se mohl obsadit do více bojových scén. Jinak jeden z těch filmů, kde je milion mouder. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Dvojka sa uberá torchu iným smerom než prvá časť, nehovrím že zlým, no jednotka mi sadla určite viac. Fighty boli fajn, partia hlavných hrdinov taktiež a Caseov súboj v putách s tlupou policajtov s obuškami ma potešil asi najviac z celého filmu. Určite jeden z tých lepších priemerov čo sa týka motivačno-športových filmov. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Jako koordinátor kaskadérů a koordinátor soubojů na filmu pracoval Larnell Stovall. (Rominator)
  • Herec Todd Duffee, který ve filmu ztvárnil Tima Newhouse, je držitelem nejrychlejšího knockoutu v bojovém sportu UFC. Rekord připomíná scéna, kdy v Beatdownu jediným kopem pošle svého protivníka k zemi. (Mr.Hudson)
  • Muž, který na konci filmu telefonuje z limuzíny, je “Big” John McCarthy, hlavní rozhodčí pro události pořádané pod UFC a také spolukomentátor zapásů MMA. Je také zakladatelem školy C.O.M.M.A.N.D, která učí a certifikuje rozhodčí MMA. (JardaBauer)

Reklama

Reklama