Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Hrozně moc jsem se těšil a hrozně moc jsem se zklamal ... Jako nemám nic proti "tréningovým partům" v martial arts filmech, ale když mi tam posiluje a nepřehledně trénuje parta mladejch nesympatickejch týpků asi přes 60 min (!!), tak jsem fakt otrávenej!! Co mělo tohle proboha znamenat?! Kdyby šel aspoň ten tréning do hloubky a něco zajímavýho předvedl a ukázal. Ale to ne. Furt se jen kecají nebetyčný srance, řeší se neskutečný hovadiny a ani příšerně nabušenej White s megadrsným pohledem a hlasem to nezachrání. Samotný turnaj pak trvá asi posledních 20 minut a i když se musí nechat, že dost vystihuje realitu a většina soubojů se odehrává na zemi, stejně je to jen nepřehledný, nezáživný sestřih jakéhosi "fyzického mišmaše" ... Kde je ten známý adrenalin?! Kde je ta nabušenost, žhavost, agrese či já nevím jak to popsat, co známe od dob Karate Tigera 1 až po dnešní řekněme Undisputed?! Nudné, nezáživné, strašní herci, strašné herecké výkony, total ZERO děj, příšerně zahrané vztahy mezi postavami, špatné postavy, hrůza ... Jedinné, co je absolutně dokonalé, je konfrontace Jai White (+pouta) vs. 5 policajtů. To je mazec!!! Tam frajer White jasně dokazuje, kdo je tady králem. Ale jinak propadák a to i proti "bojově" nevýrazné jedničce, ta měla aspoň "koule" ... Škoda ... ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se bál, ale nakonec jsem byl velice spokojen. Podle mého více než solidní fighterská akce. Michael Jai White má formu jako bejk. Scéna kdy vyřídí policajty je úplně k sežrání. Zapasy z arény jsou taky velice dobře udělaný. Hlavní prim hraje to, že tyhle pánové se prát umí. Bavilo mě to, sice to není tak dobrý jako Neporazitelný II a III, ale je to na dobré cestě. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Každý to bere jinak. Pro mě byla jednička jedním z těch oblíbených. Tohle už beru jako lehce nadprůměrnou bojovku. Založeno na podobném principu s větší dávkou soubojů a méně romantiky. Herci mírně tuctoví, dost připomínali styl ala Tatum. U Epsteina jsem si dokonce nemohl pomoct od srovnání s "Hobiem" z Baywatch. Jako celek to ale působilo dobře a jelikož to byli vlastně neherci, zaokrouhlím nahoru. 70% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Taká sranda, pri ktorej sa netreba zamýšľať nad obsahom a dejom, neriešiť dialógy a konanie, ale sledovať súboje a vychutnávať atmosféru. Bohužiaľ, to tu trochu chýbalo. Jednotka udala smer, s kvalitným obsadeným a peknými súbojmi. Dvojka chcela pritvrdiť, viac MMA, viac vymakaných profíkov. Človek by trochu čakal, že súboje budú aj počas prvej hodiny a nie že všetky sa koncentrujú až na samotný Beatdown,´Keď už sme pri ňom, fightov nebolo málo, ale od profíkov som čakal predsa len trošičku viac. MJW v roli režiséra nesklamal, ale ani neprekvapil, v roli učiteľa potešil ( to čo predvádzal na hrazde, no wow ) aj keď ho veľmi nemusím. Ale páčilo sa mi, ako bol vykreslený tréning a jednotlivé štýly. To bolo fajn. Preto slabé 3 z 5 ()

Pablinho 

všechny recenze uživatele

O něco slabší odvar jedničky, kterou se to místy příliš inspirovalo. Postelový scény mi připadaly docela zbytečný a omáčka filmu nic moc. Fighty byly ale zvládnutý opět výborně, i když s předvídatelnym koncem. Kromě toho tam byl na poslední chvíli hodně uměle vytvořenej padouch. No... vychází mi to na lepší tři hvězdy, což je určitě škoda. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Michael Jai Whitei, představitel Case, není ve světě bojových umění žádným nováčkem. Je držitelem černého pásu v bojových uměních shotokan, goju ryu, kyokushin kaikan, taekwon-do, kobudo, tang soo do a wus-shu. (Mr.Hudson)
  • Muž, který na konci filmu telefonuje z limuzíny, je “Big” John McCarthy, hlavní rozhodčí pro události pořádané pod UFC a také spolukomentátor zapásů MMA. Je také zakladatelem školy C.O.M.M.A.N.D, která učí a certifikuje rozhodčí MMA. (JardaBauer)
  • Čtyři hlavní hrdinové (až na Whita) pocházejí z MMA nebo UFC, což jsou originální soutěže, kde se zápasí v klecích. (Ouwen)

Reklama

Reklama