Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

Doom351 

všechny recenze uživatele

Od dvojky jsem očekával velmi málo, už jen proto že se jedná o béčkový film .... Ale mě se překvapivě líbil. Michael Jai White je ostřílený bojovník a tak není divu že se spíš věnoval choreografii bojových scén než příběhu ... I tak je ale zápletka a celý scénář mnohem lepší než třeba u freerunnera a celkově jsem z toho byl takový rozpolcený ... No po ucelení myšlenek musím usoudit že film se mi opravdu líbil. ()

S.Quentin QUALE odpad!

všechny recenze uživatele

Omylem jsem si pustil dvojku v domnění jedničky, no od začátku jsem nevěřil vlastním očím. Jedna velká, odporná a trapná póza dělající ostudu MMA, reps. UFC, které miluju a na které mi nikdo takto srát nebude. Špatná parodie na tohle a jeden z nejsilnějších odpadů, který jsem kdy čemukoliv dal. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Zaprvé, nazvat Michaela Jai White oplácaným... No, ehm, neřekl bych. Ale k tématu. Never Back Down 2 je klasický akčňák s tisíckrát omletým tématem. Partička frajírků se dostane do "učení" bývalého macha bojového sportu, který má problémy se zákonem. Jediné, o co tu jde, jsou bojové scény, ale těch není tolik, kolik by si jich film zasloužil. Co se týče choreografie, ujde, ale upřímně jsem čekal více. 50 % ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

U druhého dílu jde hlavně o souboje. Nemá pevný a pořádný příběh. Vlastně je to o ničem, všechny pozitiva vycházejí z propracovanosti rvaček a profesionálních soubojů. Hlavně z jejich střihů a záběrů kamer. Konečné zápasy, nebo tréninky jsou doprovázený drsnou hudbou. Never Back Down 2 dopadlo celkem dobře. ()

Paldiny

všechny recenze uživatele

Druhý diel je ako cez kopirák, len s menej výraznými hercami a ich problémami aké nikoho nezaujímajú. Jediný, kto tu za niečo stojí je kouč v podmienke, ktorý ovládne dianie či už udiera do obyčajného papiera, alebo pred dodávkou pacifikuje poltucet uniformovaných. Film sa vtedy vymyká z podpriemeru a ja sa pýtam, prečo sa scenárista zahadzuje s necharizmatickou omladinou a nenechá vyblázniť borcov, ktorí ráno nestávajú do školy. Čo ma teší, že sa počas tréningu dbalo aj na popis a zrozumiteľnú výučbu všetkých tých techník, po ktorých protivníkom pukajú kosti. Zvlášť preto, že som ich v zápale boja od seba nikdy nevedel rozlíšiť. Jednotka mala rovnaké dejisko a páčila sa mi viac, dvojka je taká nijaká, navyše sa nikam neposúva a len opakuje videné. Séria si pýta už dospelú rezanicu. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Lyoto Machida, se kterým Case (Michael Jai White) trénuje, vyhrál v roce 2009 divizi ve váze Light-heavyweight pod organizací UFC. (JardaBauer)
  • Herec Todd Duffee, který ve filmu ztvárnil Tima Newhouse, je držitelem nejrychlejšího knockoutu v bojovém sportu UFC. Rekord připomíná scéna, kdy v Beatdownu jediným kopem pošle svého protivníka k zemi. (Mr.Hudson)
  • Jako koordinátor kaskadérů a koordinátor soubojů na filmu pracoval Larnell Stovall. (Rominator)

Reklama

Reklama