Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem několikrát psala, mám slabost pro mláticí filmy a když tam navíc ještě pobíhá pár namakanejch borců do půl těla...Abych to shrnula, příběh neni nic extra, jedná se spíš o bojové a tréninkové záběry, než o nějaké zapletené dějové pozadí. Nicméně se na to ale dobře kouká :D Povedená je i kamera a hudba. Chápu, že je asi hodně složité natočit solidní bojový snímek s kvalitním příběhem, ale na druhou stranu je pravda, že po 60 minutách má člověk celkem dost stále se opakujícího scénáře a jen tuší, že se nic nezmění až do konce. A ještě nesmím zapomenout vyzdvihnout Evana Peterse v roli bojového dohazovače. Silnější dvě hvězdičky. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem obstojné DVD pokračování sympatické teen mlátičky. Příběh je sice ještě hloupější než v případě jedničky a většina herců neumí vůbec hrát, ale o to tady vůbec nejde. Hlavní tady jsou pochopitelně bitky a ty se opět hodně povedly, i když se na ně musela pěkně dlouho čekat. Bojové scény jsou opravdu výborně natočené a mají i dobrou choreografii a obzvlášť bitka Michael Jai White vs. policajti vám utkví v hlavě. White navíc nepostrádá to správné charizma a celé to hodně rychle uteče. Takže proč ne, na DVD se dá sehnat spousta horších a zbytečnějších pokračování. 50% ()

Reklama

karlik4801 

všechny recenze uživatele

U druhého dílu jde hlavně o souboje. Nemá pevný a pořádný příběh. Vlastně je to o ničem, všechny pozitiva vycházejí z propracovanosti rvaček a profesionálních soubojů. Hlavně z jejich střihů a záběrů kamer. Konečné zápasy, nebo tréninky jsou doprovázený drsnou hudbou. Never Back Down 2 dopadlo celkem dobře. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Dvojka sa uberá torchu iným smerom než prvá časť, nehovrím že zlým, no jednotka mi sadla určite viac. Fighty boli fajn, partia hlavných hrdinov taktiež a Caseov súboj v putách s tlupou policajtov s obuškami ma potešil asi najviac z celého filmu. Určite jeden z tých lepších priemerov čo sa týka motivačno-športových filmov. ()

Paldiny

všechny recenze uživatele

Druhý diel je ako cez kopirák, len s menej výraznými hercami a ich problémami aké nikoho nezaujímajú. Jediný, kto tu za niečo stojí je kouč v podmienke, ktorý ovládne dianie či už udiera do obyčajného papiera, alebo pred dodávkou pacifikuje poltucet uniformovaných. Film sa vtedy vymyká z podpriemeru a ja sa pýtam, prečo sa scenárista zahadzuje s necharizmatickou omladinou a nenechá vyblázniť borcov, ktorí ráno nestávajú do školy. Čo ma teší, že sa počas tréningu dbalo aj na popis a zrozumiteľnú výučbu všetkých tých techník, po ktorých protivníkom pukajú kosti. Zvlášť preto, že som ich v zápale boja od seba nikdy nevedel rozlíšiť. Jednotka mala rovnaké dejisko a páčila sa mi viac, dvojka je taká nijaká, navyše sa nikam neposúva a len opakuje videné. Séria si pýta už dospelú rezanicu. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Jako koordinátor kaskadérů a koordinátor soubojů na filmu pracoval Larnell Stovall. (Rominator)
  • Muž, který na konci filmu telefonuje z limuzíny, je “Big” John McCarthy, hlavní rozhodčí pro události pořádané pod UFC a také spolukomentátor zapásů MMA. Je také zakladatelem školy C.O.M.M.A.N.D, která učí a certifikuje rozhodčí MMA. (JardaBauer)
  • Čtyři hlavní hrdinové (až na Whita) pocházejí z MMA nebo UFC, což jsou originální soutěže, kde se zápasí v klecích. (Ouwen)

Reklama

Reklama