Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Byl jsem celkem zklamán. Už to neni to co to bylo. Bitky jsou slabý a je jich málo. Příběh taky za moc nestojí. Michael neukáže ani 1/10 ze svýho bojovýho umu . A je to už od začátku všechno jasně nalajnovaný a člověk předem ví jak to dopadne. Je to škoda. Ale jako popcornová oddychovka v neděli večer to ujde, 45 %. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem několikrát psala, mám slabost pro mláticí filmy a když tam navíc ještě pobíhá pár namakanejch borců do půl těla...Abych to shrnula, příběh neni nic extra, jedná se spíš o bojové a tréninkové záběry, než o nějaké zapletené dějové pozadí. Nicméně se na to ale dobře kouká :D Povedená je i kamera a hudba. Chápu, že je asi hodně složité natočit solidní bojový snímek s kvalitním příběhem, ale na druhou stranu je pravda, že po 60 minutách má člověk celkem dost stále se opakujícího scénáře a jen tuší, že se nic nezmění až do konce. A ještě nesmím zapomenout vyzdvihnout Evana Peterse v roli bojového dohazovače. Silnější dvě hvězdičky. ()

Reklama

Zombi 

všechny recenze uživatele

Klasická arénovka s tréninkem a závěrečným turnajem, někomu to přijde silně ohrané, mě to v takovémhle podání jednou za čas nevadí. Výhodou je variabilita stylů, dost prostoru má boj na zemi, různé páky apod. což není úplně můj šálek čaje, ale natočeno je to dobře. Trénink zde zabírá překvapivě hodně prostoru a samotné zápasy jsou až ke konci, tohle mohlo být lépe vybalancováno. Jinak nabušenej sympaťák White je v kondici a má tu taky nejlepší scénu. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Mustr tohoto filmu je jasně daný a může ho kopírovat prakticky kdokoliv. Základem je jeden zatrpklý mistr s pohnutou minulostí, jež si vezme na paškál (trénink) rozličnou sortu chlapíků - 1x hovado z wrestlingu, 1x šikanový maník a 2x namistrovaný metrosexuál...obecně u všech platí, že to nemají v životě jednoduché,ale mají srdce, bla bla bla. Faktem ale je, že když s tímhle filmový divák počítá, dostane v tu chvíli přesně to, co očekává - jednoduchý příběh podpořený uvěřitelnou bojovou akcí a to musím říct, že všichni páprdové splňují do písmenka...................moje hodnocení = 6 z 10. ()

S.Quentin QUALE odpad!

všechny recenze uživatele

Omylem jsem si pustil dvojku v domnění jedničky, no od začátku jsem nevěřil vlastním očím. Jedna velká, odporná a trapná póza dělající ostudu MMA, reps. UFC, které miluju a na které mi nikdo takto srát nebude. Špatná parodie na tohle a jeden z nejsilnějších odpadů, který jsem kdy čemukoliv dal. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Herec Todd Duffee, který ve filmu ztvárnil Tima Newhouse, je držitelem nejrychlejšího knockoutu v bojovém sportu UFC. Rekord připomíná scéna, kdy v Beatdownu jediným kopem pošle svého protivníka k zemi. (Mr.Hudson)
  • Čtyři hlavní hrdinové (až na Whita) pocházejí z MMA nebo UFC, což jsou originální soutěže, kde se zápasí v klecích. (Ouwen)
  • Uvaďeč a DJ na Beatdownu je Eddie Bravo, mistr brazilského jiu-jitsu. Má i vlastní klub, kde vyučuje jiu-jitsu, jmenuje se Legends. (Rohata krysa)

Reklama

Reklama