Reklama

Reklama

Sedmnáctiletá Mia má všechno, o čem kdy snila - úžasnou rodinu, milujícího přítele a právě ji přijali na prestižní hudební školu. Stojí však před vážným životním rozhodnutím - bude následovat svůj sen o kariéře violoncellistky nebo dá přednost své lásce a zůstane s milovaným Adamem? V jedno zimní ráno se však všechno změní - Mia ztratí milované rodiče i bratra. Najednou vidí samu sebe, jak leží na nemocniční posteli napojena na přístroje a před očima se jí odvíjí celý život. Vidí všechny své blízké a hlavně Adama, prosícího, aby se vrátila k němu. Včera řešila svou budoucnost, dnes stojí před jedinou osudovou otázkou: Zůstanu? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (271)

Jenda 

všechny recenze uživatele

Další z filmů o úžasné lásce až za hrob, ze které je až příliš cítit, pro koho je napsaná jeho předloha. Nejvíc je to slyšet na slabých (jednoduchých) monolozích hlavní hrdinky a její mentální kvazi-dospělosti. Ani snaha udělat Twailajt trochu classy tím, že holce do ruky hodíme violončelo nevyšla. Film, který očividně má vyvolat v divákovi silné emoce, ve mě žádné emoce nevyvolal, což není problém jiných filmů... ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zmást. Tady skutečně nejde o žádné otázky týkající se života a smrtí, nečekejte žádný přesah. Jde o naprosto tuctový milostný příběh dívky a chlapce, který jsme viděli milionkrát. Od začátku do konce předvídatelný, to, že hlavní hrdinka se ocitá mezi životem a smrtí ve filmu nehraje jakoukoliv roli. Celý film jen čekáte na scény, které víte, že přijdou a tvůrci je stále a stále oddalují. Toto bude rychle zapomenutý film. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nátlakově emoční drama, které není špatné, ale není nikterak originální. Kombinace přítomnosti, "ducha Mii" a minulosti nebyla špatná, ale více neosloví. Silnější nadprůměr, ale víc z If I Stay vytěžit nejde, do kvalit má daleko. Přesto se díky hereckému obsazení jedná o příjemný snímek .. 6/10 = 64% ()

Eržik 

všechny recenze uživatele

Úžasná hudba. Těžká romantika a všechny ty drobné nuance, které chytí za srdce. Vše co by měl člověk v životě mít, ale ne každý to štěstí má a nikdy není jisté kdy o to mohu přijít a zda má cenu jít dál když tolik je toho již ztraceno... Ten krapet originality v jinak klasickém, dojemném příběhu stačil na to, aby zcela udržel pozornost a napětí. Herecké výkony prvotřídní, postavy od prvního pohledu sympatické. A ještě jednou - úžasná hudba! ()

peiton 

všechny recenze uživatele

I ked je to dosť všeobecne smutný príbeh,ktorý ma chytil za srdce,pri jeho sledovaní som toľko neplakala ako pri Me Before You.Páčili sa mi tie rozdielne názory hl.postáv,spojenie jej klasickej hudby s jeho rokovou,no totálne šialenstvo :-) ,Miin duch v nemocnici (asi takto nejako si to predstavujem i ja :-) Adamove filozofické úvahy ,,vzťah na diaľku je ako by si chodila s duchom."... Avšak trocha mi vadilo to neustále skákanie medzi prítomnosťou a minulosťou,i napriek tomu film splnil moje očakávania,bol veľmi romantický,na city hrajúci aj dojímavý zároveň.Záverečná scéna si vyžaduje pokračovanie,dúfam,že sa ho dočkám.. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Herečka Dakota Fanning odmítla roli ve filmu s tím, že je pro ní nyní prioritní dokončení střední školy. (Zdroj: latimes.com) (Medmen24)
  • Chloë Grace Moretz (Mia) sa v skutočnosti naozaj učila hrať na violončelo, ale veľmi úspešná nebola, tak mala pri hre dablérku, jej tvár doplnili digitálne. (De Large)

Reklama

Reklama