Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (479)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Sandlerovy filmy jsou jak na houpačce. Párkrát se povede fakt vtipná komedie se super humorem, poté pro změnu blbost a pak zase to samé dokola. Pravdou je, že bych byl hodně zmlsaný a náročný, kdybych chtěl, aby úroveň byla skvělá několik let po sobě. Jeho poslední počin "Můj otec je šílenec" patří do řad těch zdařilejších a můžeme hovořit o povedeném humorném snímku, při kterém se sice smíchy nepřetrháte, ale rozhodně vás neurazí. Náladu určitě zlepší a i přes délku téměř 2 hodin se divák dobře baví. Někdy byl humor sušší, někdy zase člověk smíchy vybuchl. Divákovu pozornost (zejména u pánů) na sebe strhávala i pěkná a sympatická Leighton Meester, která také měla na zvýšení úrovně filmu svou zásluhu. Taky musím uznat, že Sandler společně s Jimem Careyem je pro mě nejlepší americký komediální herec a budu jeho filmy sledovat dokud nepřestane točit. "That's my boy" je za mě za 70%. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale Sander mě v tomhle vrcholu úchyláren prostě bavil. That's My Boy je totiž přestřelený až tak moc, že vlastně funguje jako opravdová parodie komedie. Sice pravda hodně prasácká a dost white trash schválně hloupá, ale převážnou stopáž není trapná. A to je vlastně největší úspěch který může komedie s Adamem mít. Vanilla Ice banged grandma? That's fucking awesome! ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám fakt moc rád. Jeho humor mi sedí, u jeho filmů se pobavím. Ale když se podívám na seznam jeho filmů, je to vždy hop nebo trop. A tenhle film je ten trop. I když jsem se docela bavil, tak ten film mi vymizí z hlavy během pár týdnů. Nebudu si pamatovat žádné vtipy, scény a ani ujeté zvraty. Za mě podprůměr. (45 %) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Je to o náladě. Mrknout se na to zítra, tak to budu nejspíš považovat za další průměrnou až podprůměrnou sandlerovku, ale dneska jsem se bavil a smál. Možná to bylo i tim, že ačkoliv celý film byl postaven na sexu učitelky a žáka, nebylo tam těch narážek tolik, kolika jsem se obával. Navíc mě rozesmál tvůrce titulků, když Sandlerovi vložil do úst větu "Vypadáte, jak kdyby vás posral Rákosníček!" při pohledu na pány s pleťovou maskou. 70% ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.5/10] | me: Sandlerovka to určite je, ... ale jedna z tých slabších. Sem tam sa objaví "joke", ktorý trafí na správnu strunu, ale celkovo tu chýba novota. Je to celé dosť obohrané a chcelo by to niečo čerstvé. A pritom mám "sandlerovky" rád, ... toto však ani zďaleka nebola taká zábava na akú som od neho zvyknutý. Proste čakal som viac ... [2.5 *] No, Donny. I don't have any AXE body spray. Because I'm not a fucking douchebag. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Susan Sarandon si již zahrála matku Andyho Samberga, a to konkrétně ve scénách "Motherlove" a "3-Way" v rámci zabavního pořadu Saturday Night Live (od r. 1975). (Avalon820)
  • Susan Sarandon postavu učitelky, která má poměr s nezletilým žákem, ztvárnila již v minulostoi, a to v seriálu Studio 30 Rock (od r. 2006), konkrétně v 17. epizodě 5. série. (Avalon820)
  • Adam Sandler je iba o 12 rokov starší než Andy Samberg, ktorý hrá jeho syna. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama