Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem byl překvapený, že nic výraznějšího než výcvik SWATU se nedělo. Ke konci už jo, ale nic oslnujícího to nebylo. Akce obyčejná, ale ničím nezkažená. Celkově to ale nebylo špatný, pozorovat výcvik jednotky. I herecké obsazení celkem šlo, hlavní hrdina byl ze všech nejlepší. Ale chtělo to trochu více akce a více vážnosti aby vše nebylo tak jednoduché a tak. Takže za mě trošku slabší průměr. Tu třetí hvězdu bohužel dát nemůžu. Hodnotím na 47% = ** ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

On to není dobře zpracovaný film, celkově po hereckých, scénaristických i režijních stránkách, ale koukatelný to je. Sice pánové obsadili do hlavní role nejvíce nesympatickýho týpka, co mohli, ale budiž. Lokenka tam není snad ani minutu, to taky posrali. A ten výcvik a konečné oddělávaní není zase tak špatně natočené. No ta režie vlastně docela jde. Ale jinak je to špatné no.. Menší SPOILER: .... Konec jsem tedy očekával víc depresivní, špatný, ale bohužel to dopadlo dobře. 55% ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa vtipkovať asi takto: „Tak to od Booma nebol veľký Boom!“ Nechcem byť arogantný, ale tento film je typickým príkladom toho, že ani charizma hlavnej hydiny (Gabriel Macht) a krásne baby (Carly Pope, Shannon Kane) nie sú garanciou a nedokážu zachrániť scenár, čo nemá hlavu a patu. Škoda, že sa k tomu zase došlo vo svete kinematografii. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Speedy01 

všechny recenze uživatele

Totálně Americký film. Úplně vidím jak si někteří lidi po shlednutí tohoto filmu hrozně přejou být taky v takové jednotce a jak žerou kažé slovo od začátku do konce, problém je, že to jsou lidi kteří mají max. 10 let. Celé je to hrozně směšné a trapné a už si toto nikdy nepustím. Nebudu se tady sáhodlouze rozepisovat, protože to asi skoro nikdo stejně nebude číst - napíšu tady jen jednu věc a to je perlička na dortu - když na konci hlavní hrdina osvobozuje svou holku a střílí do nálože tak utíká se svojí holkou rychleji než kulka.. Takový novodobý rambo-terminátor.. :-D. Jen protože jsem se dokázal dodívat až do konce dávám 1/5. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Ačkoli už jednička nebyla kdoví jaký akční trhák a dvojka je hodnocena ještě hůře, z mého pohledu se až o takový propadák nejedná. Filmu možná ublížila absence nějakého zvučnějšího jména, ale ve výsledku se jedná o standardní záležitost nevybočující z normálu, do jisté míry postavená na Machtově charisma. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)
  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama