Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Luukec odpad!

všechny recenze uživatele

Béčkovost z toho filmu přímo srší.. Film se odehrává okolo takzvaného S.W.A.T. týmu z Detroitu, jehož sniper neumí střílet, při zásahu nechají rukojmí spáchat sebevraždu a když z asi 8. patra vyletí židle, ostrostřelci z tohoto týmu to okno zajistí tím že na něho z ulice míří brokovnicí, něco o efektivním dostřelu je tedy v akademii asi neučili.. nebo spíš režisér se takovými detaily asi nezabýval. Nicméně jsem si myslel že S.W.A.T. týmy sou v americe elitní policejní jednotky.. v tomto filmu to ale vypadá že mají stejnou úroveň jako spravná městská policie tady v ČR. Abych jenom nenadával, tak se dám k popisu filmu samotného, i když asi taky budu nadávat.. Nějaká akce tu je, tedy spíš nějaké střílení tu je, ale všechno působí tak strašně kýčovitě, dialogy jsou jako z nějaké telenovely a o závěrečné přestřelce ani nemluvím.. Ta je opravdu velkolepá.. NÁSLEDUJÍCÍ POPIS TÉTO VELKOLEPÉ AKCE BUDE ASI TROCHU SPOLIER.. začne vyzbrojením hlavního hrdiny ve stylu Matrixu, nabere si kotel zbraní a zásobníků.. Po vystřílení zásobníku ve zbrani ji ale zahodí a začne střílet jinou.. následuje další sleď trapností a dostáváme se ke konci filmu - zavěrečnému boji s hlavním padouchem.. nebudu vám tu psát jak to dopadne.. ale skončí to obrovským výbuchem, který sice vybombí půl budovy, ale hlavní hrdina, který byl v okamžiku výbuchu ve stejné místnosti stihne ještě nějakým způsobem utéct.. Nechci vás od toho filmu uplně odrazovat.. někomu se to třeba líbit může, ale pro mě je to prostě ODPAD. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa vtipkovať asi takto: „Tak to od Booma nebol veľký Boom!“ Nechcem byť arogantný, ale tento film je typickým príkladom toho, že ani charizma hlavnej hydiny (Gabriel Macht) a krásne baby (Carly Pope, Shannon Kane) nie sú garanciou a nedokážu zachrániť scenár, čo nemá hlavu a patu. Škoda, že sa k tomu zase došlo vo svete kinematografii. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Reklama

schizmo 

všechny recenze uživatele

Ačkoli už jednička nebyla kdoví jaký akční trhák a dvojka je hodnocena ještě hůře, z mého pohledu se až o takový propadák nejedná. Filmu možná ublížila absence nějakého zvučnějšího jména, ale ve výsledku se jedná o standardní záležitost nevybočující z normálu, do jisté míry postavená na Machtově charisma. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Jako baví mě, jak všichni eště před pár lety čučeli dychtivě na béčka od Intersonicu a teď jim nic není dost dobrý. Jasně, ten film nemá oscarový scénář ani sto milionový rozpočet. Ale je fakt dobře natočenej a Gabriel Macht je sympaťák. Možná to není film roku, ale když si chce člověk vorazit a pustit si něco obstojnýho, tenhle film to bohatě splní. Jsou tu mnohem horší filmy, s mnohem lepším hodnocením, takže to skóre fakt nechápu. Pro mě 70% ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

No to snad ne! Tam byla někde Kristanna Loken? Jsem si ani nevšiml... co z toho vyplývá? Že budu muset dát druhou projekci. Jen nevím, pokud vydržím až do konce, protože tady aby člověk solidní akci pohledal. Děj je jednoduchý, amerikanismus opět všudypřítomný a jinak jsem už všechno ostatní zapomněl, což nesvědčí o dobré kvalitě filmu. Tohle "pokračování" nemělo vzniknout. 35% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)
  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama