Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Nons3nse 

všechny recenze uživatele

Defeat your enemy. Anyway you can! Môj prvý film, vydaný v roku 2011. Neviem prečo som si vybral práve tento film. Asi preto, že filmy o zásahovej jednotke S.W.A.T. sa mi veľmi páčia. Tentoraz film z podnázvom Firefight. Príbeh rozpráva o skvelom policajnom dôstojníkovi z LA, ktorý je premiestnený do Detroitu, aby cvičil tunajší team S.W.A.T. Tu to celé začína. Od filmu som čakal niečo viac. Príbeh nebol z tých najhorších, akcie tam bolo podľa mňa celkom dosť, ale napriek tomu mi tam niečo podstatné chýbalo. Nie som úplne sklamaný, ale že by som na tento film spomínal, tak to nie. Na film S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení to rozhodne ani z ďaleka nemalo. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane sa jedna o jedno z tych lepsich parazitnych pokracovani slavnejsieho originalu, ktore divaka nijak neurazi, neznechuti a ani velmi neunudi, ale na druhej strane ziadna stranka tohto filmu nedokaze prekrocit vody priemeru, takze vas film ani prilis neuspokoji. Ak mate chut na nieco v tomto style, pustite si dva diely serialu Flashpoint a zabavite sa ovela lepsie. ()

Reklama

Naki 

všechny recenze uživatele

Slabý pokus o akční film. Když má film v názvu S.W.A.T., každý by čekal, že tam bude akce až nadhlavu. Tenhle se ale bohužel více zabívá osobním životem Paula, což není vůbec zajímavé a tým plný chlapů ve mě vzbudil maximálně pocit, že tvůrci si stále myslí, že ženy jsou méně cenné. Kristanna Loken tam byla na tak dlouhou dobu, aby ji tvůrci akorát mohli dát do titulků a použít jako lákadlo, jinak naprosto zbytečné vystoupení. Nic moc pocit si neodnáším.. příště budu víc opatrná při výběru filmu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už první díl se my nelíbil ale tohle je ještě horší. Herci mě nezaujali vůbec (V 1 aspoň Samuel L Jackson) a celkově mt o přišlo divné navíc hlavní záporák ze sebe dělá velikého boha aby se nakonec nechal jak zabit jak nějaká laciná sračka tím pádem více jak polovina filmu je zbytečná. Váhal jsem mezi 1-2 hvězdama (odpad by bylo silné hodnocení) nakonec dávám 1 hvězdu za tu židličku :-) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Kristannu Loken v úvodních titulcích je opravdu zábavné sledovat. Jedná se pouze a jedině o lákadlo. Ve filmu je asi tak 30 vteřin a to navíc skoro není ani poznat. Potenciál celkově značně nedotažený. Tématika dobrá, několik kvalitních záběrů a střihů, nicméně jinak je to plytké až hanba. Slabá akce, nevýrazní hrdinové. Klasické béčko. V rámci rozpočtu solidní podívaná, ale vyšší ambice rozhodně ne. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)
  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama