Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

Barak 

všechny recenze uživatele

Seriál, u kterého nevíte, co bude v dalším díle. Znovu a znovu nějaký nečekaný zvrat - někdy to vypadá, že si to cucají z prstu, ale i tak jim to žeru! Pořád se tam něco děje, má to neuvěřitelný spád a SMG je výborná.. neskutečné, jak se ten příběh vyvijí a propletává, a kolik nápadů a možností se do něj podařilo zakomponovat.... ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Váš život je v troskách... Jste bývalá feťačka, nemáte peníze a k tomu všemu vám někdo usiluje o život. Do toho vaše identické dvojče spáchá sebevraždu a vy ztratíte i svoji rodinu. Smutný, co? Jak se dostat z téhle bezvýchodné situace? Je to jednoduché. Předstírejte, že vaše sestra nezemřela, předstírejte, že jste ona. Absurdní? Možná. Váš život ale tímto činem získá úplně nový rozměr. Jako mávnutím kouzelného proutku jste najednou bohatí, máte úspešného manžela, kamarády, dům, vlastně vše, co si můžete přát. Ale co by to bylo za seriál, kdyby vše bylo tak idilické? Všechno totiž nemusí na první pohled být takové, jaké se zdá. Ani život vašeho zdánlivě ideálního a lepšího dvojčete. A tady začíná ta pravá zábava. Ringer je boží guilty pleasure, u kterého si napětím budete ohryzovat nehty a budete sjíždět jeden díl za druhým. Zvraty tak brutální, že pokaždé, když si myslíte, že víte na čem jste, zjistíte, že nevíte vůbec nic. O to více překvapivé je rozhodnutí zrušení seriálu. Je to škoda. Seriál s takovým potencionálem se nerodí každý den. Jsem ale ráda i za tu jednu sérii, byla prostě super. Já jsem ji stihla zkouknout za dva dny. Kolik budete potřebovat vy? ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Vydávání se za někoho jiného či záměna identit není na filmovém plátně nic nového. Nicméně, zde se tvůrcům podařilo vybudovat na tomto klišé velmi dobrou dramatickou atmosféru. Napětí na každém kroku, nová odhalení, zvraty a intriky. To vše podkresleno zajímavou hudbou. Ze seriálu mám sice od začátku takový "déjà vu", pocit již jednou viděného, ale Sarah i ostatní herci hrají výborně a napínavé to je, že by se to dalo krájet...a po šesti dílech slupnutých na posezení si rozhodně dám další dávku... # 85% ()

jhr 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle musím říct, že mám malinko dilema, na jedné straně jsem samozřejmě rád, že se Sarah Michelle Gellar vrátila na televizní obrazovky a to v docela dobré formě ale na straně druhé jsem si nemohl nevšimnout toho, že nám Sarah docela výrazně dozrála (jak herecky tak vzhledově) a malinko zestárla. Její smutný pohled a jednoznačné herecké kvality patří mezi velké klady prvního dílu i ostatní herci se snaží a pokud by to takto zůstalo i nadále nebudu se zlobit. Posmutnělá až depresivní atmosféra je rovněž podařená, jediné na čem by se mohlo zapracovat je scénář a hudba, ta by mohla být o něco výraznější a rozhodně bych vyhodil ty zbytečné písničky co sem tam začnou hrát. Prozatím musím tedy říct, že Ringer se víceméně povedl, což je samozřejmě dobře, snad budou další epizody jen lepší. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Seriál, jehož druhým jmenem je Intrika. Seriál, kdy nevíte, kdo se nečekaně objeví na scéně, kdo s kým něco kuje, nebo kdo stojí na správné straně. Divím, se že zrovna tento seriál si i přes tu malou konkurenci na CW nedokázal získat aspoň takovou sledovanost a ratingy, aby se udržel pro druhou sezónu. Myslím, že SMG se vrátila na televizní obrazovky ve velkém stylu a ať byl zrovna v kůži Bridget, nebo Shiobhan, věřili jste jí každé slovo a každé gesto. Velice příjemnou roli sehrál i Ioan Gruffud. Není to však bez chyby, samozřejmě. Některé dějové pochody, nebo chování postav vám může přijít přinejmenším zvláštní, ale při množství jednotlivých postav, jejich zájmů a činů, kdy se děj zapeklitě zamotává, není divu, že se v tom člověk občas ztratí, nebo se v tom scénáristi trochu zamotají. Seriál se tak dvě třetiny trochu pomaleji táhne, ke konci ale dostává grády a člověk se těší na každý nový díl, aby věděl, co bude dál. Pro mě je to hraniční 70% záležitost. Za SMG dávám nahoru, takže řekněme 70,1 %? :D ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Aby diváci lépe rozeznali, které dvojče Sarah Michelle Gellar právě hraje, jsou používány různé typy účesů. Siobhan má vlasy většinou v drdolu, zatímco Bridget je nosí rozpuštěné. (Fevas)
  • Siobhanini přátelé často zkracují její jméno na "Siobh", vyslovováno "Shiv", které je také slangovým výrazem pro provizorní nůž nebo zbraň, které se používají ve vězení. (Fevas)
  • Na konci hraje skladba „Rumour Has It“ od Adele. (hrumsrt)

Reklama

Reklama