Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

kiararaftl 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne nie je najlepsi napad po pilotnom diely hodnotit akykolvek serial, ale ja nemozem inak. Piloty sa vacsinou vyznacuju absolutne slabym spracovanim a velmi ziredka hned vtiahnu do deja. Dufam ze tento pripad, kedy sa neviem dockat dalsej epizody bude o niecom uplne inom a bude mat stale stupajucu tendenciu. Samozrejme je to aj Kvoli Ioanovi Gruffuddovi, ktory uz dlhu dobu patri medzi mojich najoblubenejsich hercov ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Seriál, u kterého nevíte, co bude v dalším díle. Znovu a znovu nějaký nečekaný zvrat - někdy to vypadá, že si to cucají z prstu, ale i tak jim to žeru! Pořád se tam něco děje, má to neuvěřitelný spád a SMG je výborná.. neskutečné, jak se ten příběh vyvijí a propletává, a kolik nápadů a možností se do něj podařilo zakomponovat.... ()

Reklama

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Taktéž měním hodnocení. Několik prvních dílů bylo skvělých, ale teď po zhlédnutí 15. epizody musím bohužel konstatovat, že mě tento seriál těžce přestává bavit. I když se tam sem tam objeví něco krásně šokujícího či napínavého, postava Siobhan (resp. Brigitte) mě již vůbec nebaví. Tak - první sezóna je za námi a musím přiznat, že jsem doufala ve větší cliffhanger... ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů který jsem za posledních pár let viděl. Lepší než Prison break a Lost dohromady. Celí jsem ho vzhlédl za dva dny a nemohl jsem se od něj odtrhnout. Problém, je v jeho neukončení, kdy se evidentně počítalo s druhou sérií, ale na teenagerovský laděné stanici CW (90210, America's Next Top Model, Gossip Girl, Supernatural, The Vampire Diaries) neměl tenhle dospělácký laděný počin sledovanost. ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica série vynikajúca hej treba pretrpieť strašný pilot. Midseason ma iba primälo pokračovať v tom ďalej. Je pravdou, že mi na to stačila aj SMG. Predposledná časť sa mi už zdala riadne pritiahnutá za vlasy a finále I. série (celého seriálu) ma u(s)pokojilo, aj keď si to zaslúžilo poriadny súrodenecký fight! ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Na konci hraje skladba „Rumour Has It“ od Adele. (hrumsrt)
  • Siobhanini přátelé často zkracují její jméno na "Siobh", vyslovováno "Shiv", které je také slangovým výrazem pro provizorní nůž nebo zbraň, které se používají ve vězení. (Fevas)
  • Pilotní díl byl natočen v New Yorku, další epizody pak v Los Angeles. (Vojt@P)

Reklama

Reklama