Reklama

Reklama

Lovci lebek

(seriál)
USA, (2011–2012), 16 h 29 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Domenick Lombardozzi, Laz Alonso, Brooke Nevin, Jimmi Simpson, Malcolm Goodwin, Serinda Swan, Hubert Boorder, Robert Knepper, Derek Webster, Glen Warner (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Aby dopadli unikajúcich zločincov, skúsení šerifovia využijú služby bývalých trestancov, ktorým sa úspešne podarilo ujsť z väzenia. Kto sa najlepšie vžije do mysle väzňa na úteku? Bývalý úspešný utečenec z väzenia! Keď z väzenia ujde vrah August Tillman, federálni maršali Charlie Duchamp a Ray Zancanelli zvolia neortodoxný prístup na jeho dolapenie. Vytvoria špeciálnu skupinu zloženú z maximálne troch najväčšmi nepolapiteľných utečencov, ktorých kedy Ray chytil. Odsúdení Lloyd Lowery, Philomena „Philly“ Rotchlifferová a Shea Daniels s pomocou súhlasia iba v prípade, že sa im skráti doba trestu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

Bohdy67 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s názorem,že je naprostý nesmysl srovnávat lovce lebek s prison breakem...Prison byl určitě alespon v prvních dvou seriích daleko výše, v dalších dvou,ale zase pod úrovní, proto u obou dávám čtyři hvězdy a skoro stejné hodnocení. Lovci lebek jsou taková "coolovská" oddechovka na večer, bez nějaké strhnující akčnosti či drtivého zapojování mozkového traktu.Seriál má od všeho trochu a řekl bych že si na nic nehraje, za což má odemě tak vysoké hodnocení. 62% ()

VanThomass 

všechny recenze uživatele

1. sezóna: Pokud někdo čekal, že se bude jednat o seriál ve stylu Prison Break musí být asi zklamán, jelikož jediné, co je společné je vězeňské prostředí a útěk. BK je spíše kriminálka, kde si US maršálové berou na pomoc vězně. Mírným zklamáním pro mě je, že každý díl je prakticky "stejný". Vždycky uprchne vězeň a sestavený tým se ho snaží chytit. Tím si myslím, že z tohoto seriálu vznikne další kriminálka, ovšem na trochu jiný způsob. Spíše jsem čekal, že se bude jednat o jeden ucelený příběh, který se potáhne třeba celou první sezónu nebo i více řad podobně jako právě Prison Break. 70 %; 2. sezóna: To, co jsem mírně hanil v první řadě, bylo v té druhé bohatě splněno a tuhle partu jsem si prostě zamiloval. 90 % ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda, nuda. Po čtvrtém dílu mi to došlo. Tímto jsem se se seriálem rozloučil. Každý díl má naprosto stejné schéma. Uteče zločinec a 5 nesympatických postaviček ho 45 minut chytá. Nejsem příznivcem kriminálek a bohužel tento seriál je kriminálkou se vším všudy. Tento seriál nemá naprosto žádnou budoucnost. Otázkou pouze je kolik dílů každý stráví než seriál odsoudí a nasměruje do odpadních vod. A to ani nekomentuji naprosto debilní chování všech postav. Odpad! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Seriál tvářící se v oblasti seriálové tvorby nadstandardně, ale vlastní stín nepřekročí. Vše se odvíjí od originální myšlenky zapojit do chytání uprchlých zločinců tři nej trestance, kteří z "lapáku" kdysi vzali roha a bylo je obtížné polapit. Nevím, kde na to scénárista Michael Gilvary došel, že by právě tohle mohlo fungovat v reálu, ale v zásobě nic duchaplnějšího neměl a pro účely seriálu je to něco neotřelého, co by mohlo vyvolat divácký zájem i když ten námět působí dost krkolomně. S realitou to poměřovat nelze, protože k takovému kroku by sotva došlo. Diváci zareagovali pozitivně a nezůstalo jen u jedné řady. Nicméně je nutné se smířit s tím, že na nějaké velké atrakce stran akčních scén ani známější herce nebyly finance a vděčný divák snad ocení, že se režie některých epizod ujal alespon známější režisér a sice Gavin Hood. To se odráží především na dobrém vizuálním pojetí a lepší kameře, která nevypadá, jak když je to to točeno dražším mobilem, což je častý nešvar současných rádoby vizuálně propracovaných seriálů. Příběhově se to nijak extra nerozvíjí a je to strojově točeno a to v praxi znamená nepříliš vtažení do děje, ale ono to ani tak není podstatné. Kdo je na seriálovou tvorbu zvyklý, tak se tím zabývat nebude, a kdo není, což je můj případ, tak si pár epizod dá. Příšerný český distribuční název "Lovci lebek" spolehlivě odradí sám o sobě. Mé hodnocení: 60% ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Herci v rolích trestanců se vám zalíbí hlavně skvělý výkon Jimmi Simpson v roli psychologa. Jinak kriminálka, která neurazí ani nenadchne. 1.řada: Volné příběhy, které navozují jen ve vztazích mezi federálními maršály a trestanci, 2. řada: "Hlavní " zločinec, který prchá celo řadu a k tomu každý díl epizodní utečenec. ()

Galerie (236)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama