Reklama

Reklama

Atrocious

všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

4. dubna 2010 byli členové rodiny Quintanillů nalezeni mrtví ve svém domě na venkově. Policie oznámila, že existuje 37hodinový záznam, který by se dal použít jako důkazní materiál. Záznam ukazuje skutečně ohavné a brutální záběry posledních dní. (Immortal17)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

SICK_BREED 

všechny recenze uživatele

Největší problém Atrocious je dle mého to, že film nemá na svojí délku hodiny a čtvrt dostatečné množství náplně. Většinu stopáže pak zabírá chození po lese, což dokáže průměrného diváka (rozuměj diváka nafandícího žánru FF) nepříjemně odradit. Mně osobně to nevadí. Viděl sem ručně točené filmy různých kvalit a jsem proto zvyklý, na to co se má stát čekat. Trpělivě a bez toho abych se naštval. A určité kvalitní a momenty se tomuto kousku vytknout nedají, dokonce i poměrně dobře a atmosféricky natočené lekačky. Určitě tři zasloužené hvězdy. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Nečakal som, že úspech Paranormal Activity sa dočká toľkých coverov a napodobenín, avšak s výsledkom, ktorý nie je moc priaznivý.Film aj cez krátku dĺžku miestami nudil, nemal nápad, ba dokonca, čo je najväčšou chybou-nestrašil....Svetlou výnimkou za čo Atrocious pochváliť je ,,jakš-takš,, originálny a prekvapivý koniec. 2,5* ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Atrocious je další "blairwitchskou" variací, tentokrát z prostředí obrovské zahrady připomínající labyrint a starého domu s pochmurnou minulostí. Tenhle španělský projekt mi však vůbec nepřišel tak zlý, jak se zde často píše. Nudí jenom ve své první půlce, což se při stopáži 70 minut dá v pohodě zkousnout. Pak se film ale rázem zlomí a snaží se diváka děsit nočními sekvencemi, kde člověk netuší, co se vlastně děje. Stále žádná bomba, jenže posledních 15 minut rozhodlo. Nepříjemný závěr, kdy se mi stahovala řiťka, se hodně povedl, i když bystřejší divák bude už zřejmě tušit, která bije. Celkem krvavý, místy děsivý horor bych už jen díky tomu řadil k tomu povedenějšímu, co se za poslední 3 roky v tomhle subžánru objevilo. Všechny ty Paranormální aktivity mě totiž zcela míjejí. ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Už je to fakt nuda tyhle rádoby remakey Blair. Neskutečná nuda. A se závěrem, kdy známe vraha, to totálně posrali. Naprosto to anuluje pointu použití kamery, které mělo diváka o to víc zatáhnout do podkladu "podle skutečnosti" a jeho smysly do bidné reality bezmoci onoho realistického děje na základě nadpřirozené esence. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

V rozpätí týždňa som skukol tri ručnokamerové horory - Grave Encounters, The Tunnel a Atrocious a kým prvé dva menované majú aspoň slušne mrazivú atmosféru a disponujú fungujúcimi ľakačkami, španielsko - mexický Atrocious v podstate nemá diváka čím vystrašiť. Je to také zmätené lesné nič na spôsob Blair Witch, na svoje si tu však možno prídu aspoň amatérski botanici, ktorým tento film ponúka jedinečnú možnosť z najrozmanitejších uhlov detailne študovať vegetáciu južného Katalánska. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v okolí Barcelony, v mestách Cunit (lesy a labyrint), Sitges (interiéry domu) a Vilanova i la Geltrú (exteriéry). (BoredKid)

Reklama

Reklama