Reklama

Reklama

Atrocious

všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

4. dubna 2010 byli členové rodiny Quintanillů nalezeni mrtví ve svém domě na venkově. Policie oznámila, že existuje 37hodinový záznam, který by se dal použít jako důkazní materiál. Záznam ukazuje skutečně ohavné a brutální záběry posledních dní. (Immortal17)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Nerád pozerám filmy v Španielskom dabingu ale tak trailer ma nato navnadil a bola to chyba.Čakal som aspoň priemerný horor ale nič.Hneď na začiatku poviem že sa nemusíte vôbec báť.Prvá pol hodina nudné kecanie potom zabijú psa čo ma nasralo a potom ďalšia pol hodina behanie v labyrinte kde nieje nič vidno no vlastne je stromy.Atmosféru to ale malo ale to je vážne všetko ak sa chcete báť tak nedoporučujem ale na nudný večer celkom ujde. 3* len preto že na konci aspoň vysvetlili čo sa stalo . ()

MareT. odpad!

všechny recenze uživatele

Mě už došla trpělivost. Veškeré variace na PA už mi lezou krkem. Grave Encounters v pohodě, Tunel v pohodě, ale toto nebo Paranormal Entity to už prostě ne. Ukázka toho, že to není tak jednoduché pobíhat po lese, domě, sklepě či kde všude a zaroveň nenudit. Tady nejenže se budete nudit, ale nic vás ani nevytrhne z židle (nebo spánku) a ke všemu to hodí takovou pointu, která se do tohoto žánru ani nehodí. ()

Reklama

Piggsy odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda od začátku až do konce. Nejprve nezáživné blábolení, potom běhání s kamerou po baráku a po lese. To bych uměl taky. Otřesní herci, stupidní děj, nulová atmosféra, všechno špatně. Ubohá kopie Záhady Blair Witch bez jakéhokoliv nápadu. Laciné nic. S takovými "horory" běžte už (s prominutím) do prdele! ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Už je to fakt nuda tyhle rádoby remakey Blair. Neskutečná nuda. A se závěrem, kdy známe vraha, to totálně posrali. Naprosto to anuluje pointu použití kamery, které mělo diváka o to víc zatáhnout do podkladu "podle skutečnosti" a jeho smysly do bidné reality bezmoci onoho realistického děje na základě nadpřirozené esence. ()

SICK_BREED 

všechny recenze uživatele

Největší problém Atrocious je dle mého to, že film nemá na svojí délku hodiny a čtvrt dostatečné množství náplně. Většinu stopáže pak zabírá chození po lese, což dokáže průměrného diváka (rozuměj diváka nafandícího žánru FF) nepříjemně odradit. Mně osobně to nevadí. Viděl sem ručně točené filmy různých kvalit a jsem proto zvyklý, na to co se má stát čekat. Trpělivě a bez toho abych se naštval. A určité kvalitní a momenty se tomuto kousku vytknout nedají, dokonce i poměrně dobře a atmosféricky natočené lekačky. Určitě tři zasloužené hvězdy. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v okolí Barcelony, v mestách Cunit (lesy a labyrint), Sitges (interiéry domu) a Vilanova i la Geltrú (exteriéry). (BoredKid)

Reklama

Reklama