Reklama

Reklama

Moje ségra má prima bráchu

  • USA The Skeleton Twins (více)
Trailer

Maggie (Kristen Wiig) a Milo (Bill Hader) žijí odděleně několik let. Jednoho dne oba jen o vlásek uniknou smrti a nečekané setkání je donutí zamyslet se, proč jejich životy nabraly tak špatný směr. A právě ve chvílích, které tráví spolu, pochopí, že klíč k nápravě jejich životů se skrývá v nápravě jejich vztahu. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (92)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Po dramaturgický stránce nic moc objevnýho - po pokusu o sebevraždu si veme ségra svýho dlouho neviděnýho bráchu k sobě, aby na něj trochu "dohlídla". Ale nakonec vyplyne na povrch, že brácha neni jedinej, kdo má problémy. Oba se snažej svoje problémy nějak řešit a při tom zjistěj, že by se měli vídat častějc. Na vyšší level však snímek táhnou perfektní herecký výkony Billa Hadera a Kristen Wiig (kterejm úspěšně asistuje Luke Wilson), díky čemuž jsou postavy hodně uvěřitelný a "obyčejnost" prezentovanejch životních příběhů má tak svoje kouzlo, čtyři slabší hvězdy. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Prosté a lidské vyprávění ze života dvojčat, jejich nenaplněné osudy a očekávaní, a paradoxně jim to snad nejvíce slušelo „za masky“ na ten Halloween … Pro mě kontrast dobrého příběhu a kvalitního herectví s úsporným zpracováním a některými suchými až nudnými divadelními scénami, kdy se minuty ani nepohla „líná“ kamera … z tohoto důvodu nezáživného zpracování pro mě jen průměr 6742 ()

Reklama

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Dávam naplno, lebo "Starship" jede! Sympatická "veselohra" o triu W-H-W trocha donúti popremýšľať (ale nie hocikomu) Od "Jeho" narodenia som to spatril až teraz. Nevadí, že "indie" , aspoň viac povedal a neskrýval, ako dáky iný vytunený flák. A síce buzny na celuloide nemusím, zde bolo všetko pod kobercom. Takže veľké OKá za každé okienko. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Smíchat krutou depresivnost dramatu dvojčat stojících na prahu sebevraždy s příjemným životním nadhledem se zdá nemožné, ale americký nezávislý film s tím nemá žádný problém a The Skeleton Twins je příjemnou tragikomickou záležitostí, která je táhnuta hlavní dvojicí, především však Kristen Wiig, která se věnuje indie scéně jen okrajově, ale pokaždé je to zážitkem. Přestože původní profesí je komička, depresivní dramata ji opravdu sedí - viz také, podle mě nedoceněný, Hateship Loveship. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Chápal jsem jeho trápení, ale vůbec ne její. Zvláště když si tím zkazila vztah s tak dobrým chlapem, který jí nejen vycházel všemožně vstříc jako ženě, ale ještě respektoval jejího teplého bratra. Pokud šlo o to, že pro někoho jsou solidní, zodpovědní, vstřícní a tolerantní chlapi nudní a dali by přednost klukovi, který je vzrušující snad jen svou neproniknutelností, mládím nebo klasičtější krásou, tak dobře jim tak. Já se s tím nemohl ztotožnit už jen proto, že tenhle Wilson mi vždycky přišel sexy i s tím předkusem. I tady víc než Holbrook, který se mi zdál jalovej, ale i dost nesympatickej. Nicméně i přesto Wiigová odvedla výborný a civilní herecký výkon. Stejně jako zmíněný Wilson a Hader jako ten prima teplej brácha. // 65% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Scéna u zubára bola improvizovaná. (dwdb)
  • Natáčanie prebiehalo v novembri roku 2012 v newyorskom Brooklyne a trvalo 22 dní. (Patw)

Reklama

Reklama