Reklama

Reklama

Moje ségra má prima bráchu

  • USA The Skeleton Twins (více)
Trailer

Maggie (Kristen Wiig) a Milo (Bill Hader) žijí odděleně několik let. Jednoho dne oba jen o vlásek uniknou smrti a nečekané setkání je donutí zamyslet se, proč jejich životy nabraly tak špatný směr. A právě ve chvílích, které tráví spolu, pochopí, že klíč k nápravě jejich životů se skrývá v nápravě jejich vztahu. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (91)

husokachna 

všechny recenze uživatele

Řekl bych víc drama než komedie. Komedie, asi jako život je občas komedie. A co k tomu říct. Maggie a Milo jsou v hajzlu, jejich dětství stálo za hovno a to je rozebralo a znemožnilo jim žít normální životy. A spolu jim je občas líp a někdy hůř. A to je tak všechno, nikam se neposuneme, nic se nevyřeší, jen tak koukáme na jejich posraný životy a protože je hrají Bill a Kristen (a sekunduje jim parádní pohoďák Luke), dívá se na to fajn. Moje největší výtka teda je, že celej film trošku postrádá smysl a trošku za vlasy přitažený konec potom nechává hlavní postavy stát v podstatě na začátku. PS: ještě mě teď napadlo pěkný shrnutí - feel good deprese. ()

LaRhette 

všechny recenze uživatele

Rodinu si nevybíráme, nějakou vyšší mocí se ale rodíme právě do té jedné rodiny. Už jen tím máme něco společného a právě i jen to "málo" stojí za povšimnutí. Ústředním motivem filmu je vztah bratra a sestry. Jejich nezávislé osobní životy se hroutí, vrací se tedy k tomu, co jim zbylo z původní rodiny - sobě navzájem. Líbí se mi, jak film nenásilně poukazuje na to, co si obvykle každý z nás dřív nebo později uvědomí. Právě na tom záleží. Na tom, odkud pocházíme, na čem stavíme svou budoucnost, jak nás naše rodina vnímá a jak my vnímáme je. Drama v duších hlavních hrdinů se bere s nadhledem. Sebevražda? Stane se. Nevěra? Stane se. Je to jen život. Příjemný film s myšlenkou. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Po dramaturgický stránce nic moc objevnýho - po pokusu o sebevraždu si veme ségra svýho dlouho neviděnýho bráchu k sobě, aby na něj trochu "dohlídla". Ale nakonec vyplyne na povrch, že brácha neni jedinej, kdo má problémy. Oba se snažej svoje problémy nějak řešit a při tom zjistěj, že by se měli vídat častějc. Na vyšší level však snímek táhnou perfektní herecký výkony Billa Hadera a Kristen Wiig (kterejm úspěšně asistuje Luke Wilson), díky čemuž jsou postavy hodně uvěřitelný a "obyčejnost" prezentovanejch životních příběhů má tak svoje kouzlo, čtyři slabší hvězdy. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Základom tohoto filmu je úžasná chémia medzi súrodencami ktorí si život komplikujú hľadaním kto vlastne sú a čo od života chcú. Nie je to komédia..ale ani niečo tragické a depresívne..je to niečo medzi tým....krásny..smutný úsmev...aj na pomery americkej " komédie " je to dielo vyzreté..dospelé a miestami opatrne núti sa zamyslieť....úsmevná a vydarená bola scéna s Karaoke ktorá skutočne nemala chybu ! ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Možná jsme se zbláznili. Co o tom můžou vědět? A když ostatní milenci zaniknou, my budeme mít pořád jeden druhého." = Jeden z momentů, kdy jsem se usmívala a společně s nima si vychutnávala nestárnoucí song (Starship - Nothing's Gonna Stop Us Now). Bill Hader v sobě nezapře duši komika = Kristen Wiig v roli tonoucí průšvihářky k němu skvěle pasovala. PS: Je fajn mít bráchu! Já bych toho svýho nevyměnila za žádnou ségru. :-) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v novembri roku 2012 v newyorskom Brooklyne a trvalo 22 dní. (Patw)
  • Scéna u zubára bola improvizovaná. (dwdb)

Reklama

Reklama