Reklama

Reklama

Top Gear: Apokalypsa

  • Velká Británie Top Gear Apocalypse
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2010, 74 min

Chlapci z Top Gearu to zase rozjíždějí, tentokrát jen jako duo ve složení Richard Hammond a James May. Jak by na tom byl svět, konkrétně motorismus, v post-apokalyptickém světě? Jak se dostat autem do práce v nukleární zimě? Do kterého auta nalít poslední benzín? Nejen tyto, ale mnoho dalších životně důležitých otázek bude zodpovězeno. (Catfood)

(více)

Recenze (67)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Spíš jako speciál mi to připadá jako že se kluci opravdu hodně nudili. Z toho, že tam nebyl Clarkson se jako valná většina tady nezblázním, ale je pravda, že chyběl. Zrovna tak by to ale bylo, kdyby se neukázal Hammond, nebo May - prostě jsme zvyklí na všechny :-) Tenhle díl mě nebavil tak moc, jako všechny ostatní, ale šílenosti opět nechyběly a pobavila jsem se. Obzvlášť při počáteční jízdě do práce v nukleární zimě. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Pánové se zřejmě nudili, plus jim po sezóně zbylo ještě pár mega v rozpočtu, tak zapřemýšleli, jak utratit co nejvíc a přitom se dobře pobavit. Kdyby náplň tohohle "dílu" prodávali jako zážitkový den, byl by to kasovní trhák (projíždka v supersportech i běžných autech, jízda "pod palbou", dálková řízení, slepá jízda...), ale jako motoristický magazín už to vážně hodně ztratilo kontakt s realitou :) ()

Reklama

Roumen 

všechny recenze uživatele

Námět postapokalyptických dopravních trablí je přímo výtečný, pár věcí mi tu ale bezesporu chybělo. Film začal moc hezkým úkolem se zatemněnými skly a bylo to skutečně velmi zajímavé, ale jako by si snad scénáristi jinak tak neuvěřitelně zábavné show dopřáli dovolenou v seriózních krajích, chyběly mi rýpavé vtípky i narážky na známé osobnosti. Proto slabší 4*, absence Jeremyho ani tak neurazí, jako jeho chybějící díl skládačky s názvem Top Gear. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

"Tak můžeš." - "Tak tohle bylo na dvacítce... a tohle bylo podle mě otočené dolů." - "Ne, je tu leguán." Asi nejslabší Top Gear, který jsem viděl. Mě v Top Gearu hrozně vadí, když z vtipných situací úplně čiší, jak jsou z inscenované. A tady je takovýchto situací nadstandartně moc. Myslím, že by to nezachránil ani Jeremy. Ale pár vtipných momentů, tam přecejen kluci maj. Spíš slabé 3*. ()

Schlumpf 

všechny recenze uživatele

Jedná se o takový "datadisk" k Top Gearu a to bohužel bez Jeremyho... Ale musím uznat že na zábavě to v tomto případě vůbec nic neubralo - výborný je třeba závěrečný souboj zmutovaných aut na život a na smrt, ale jednoznačně nejgeniálnější je postapokalyptický závod dvou aut. Už jen kvůli této scénce nelze než doporučit! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Když Richard Hammond jede v Bowleru, je při záběrech na palubní desku vidět, že je na tachometru 0. (alambert)

Reklama

Reklama