Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

Petroff 

všechny recenze uživatele

Britskej humor, jo? Há, há, há... Há, há, há říkaj lidi, co nemaj smysl pro humor, jelikož je nenapadne žádná vtipná odpověď. Há, há, háá. Clarkson a spol. jsou až bolestivě nezábavní a celej ten pořad je neuvěřitelně nudnej. Nazdar! Vážně bych rád, aby mi někdo ukázal jednu jedinou opravdu vtipnou scénu. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Kam se na tohle hraba AUTOSALON :) Suprčuprnejlepší a nejúžasnější moderátoři, kteří se se svým humorem navzájem výborně doplňují. Někdy se mi stane, že se nezasměju ani výborné komedie, ale abych se smíchy nezkácel na zem u TOP GEARU? To ne :D Naschvály, humor a především ,,auta za rozumnou cenu" a super auta tu nechybí.. (kde ty penízky BBC bere?) Když pořad o autech, tak tenhle! 95% ()

Reklama

majo353 

všechny recenze uživatele

Top Gear vznikajúci v rokoch 1977-2001 bol motoristickou reláciou takou, ako ich bežne poznáme. Až v roku 2002 prišla jeho reinkarnácia pod taktovkou Jeremyho Clarksona, ktorý z Top Gearu urobil program plný nadupaných superšportov, bláznivých testov a skvelého humoru. Prvá séria s Jasonom Daweom bola pojatá ešte trochu serióznejšie, ale príchod Jamesa Maya a vznik trojice s Clarksonom a Richardom Hammondom znamenal vytvorenie tej správnej chémie a Top Gear tým získal šťavu. Stále sa nájde dosť hnidopichov, ktorí tvrdia, že ide o zbytočnú reláciu, z ktorej sa nič nedozvieme o bežných autách a stojí veľa peňazí. Obľúbenosť Top Gearu po celom svete a z toho vyplývajúca sledovanosť však hovoria niečo iné. Práve tento typ programu ľuďom chýbal a získal si aj divákov, ktorí až toľko nefandia motorizmu. Väčšina chlapov má totiž stále v sebe malého chlapca a priznajme si, kto z nás sa ako malý chlapec nechcel preháňať na športiakoch a vyvádzať blbosti podobné tým v Top Geare? Trojica moderátorov si vlastne len plní detské sny a robí to takým skvelým spôsobom, že je neskutočne zábavné sledovať, čo zase vyvedú. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Pořad, který jsem poznala jen díky bratrovi a jeho obrovskému zájmu o auta. Mě auta vždycky tak trochu zajímaly, ale nikdy jsem se na žádný magazín o autech nedívala, teda kromě Autosalonu, který nám pravidelně hrával při snídani. Pak se ale můj bratr začal dívat na Top Gear a já poznala úplně jiný svět! Nejdřív jsem se dívala jen kvůli trojici moderátorů, hlavně teda Hammondovi, a jejich naprosto úchvatným vtipům, ale nakonec jsem přece jen začala poslouchat i ty technické údaje a došlo mi, že zajímat se o auta jen kvůli tomu, jak vypadají, je čisté pózerství. Top Gear miluju, kluky miluju, auta miluju, prostě všechno, co obsahuje pojem Top Gear miluju! Je to absolutně nejlepší a nejvtipnější pořad, který jsem kdy sledovala a velmi pochybuju, že ho někdy nějaký dokáže vůbec překonat ... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie som ten typ chlapa, ktorý dokáže pred garážou celé hodiny leštiť svoje fáro a potom ešte o tom kecať v pube s kamarátmi. Svoje auto beriem čiste vecne a prakticky. Je to proste dopravný prostriedok, ktorý mi uľahčuje každodenný život. Preto ma relácia "Top Gear 2010" nijak zvlášť nezaujala. A navyše nemám rád suchý anglický humor. Takže ma britské trio podivných moderátorov (Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond) dokázalo skôr podráždiť ako pobaviť. *** ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Raritou v rámci všetkých televíznych talk show je, že žiaden divák, ktorý sa zúčastňuje natáčania v štúdiu nemá k dispozícii miesto na sedenie. (m.a.t.o.)
  • Autá desaťročia podľa Top Gearu:
    1990-1999 - Ford Escort RS Cosworth
    2000-2009 - Bugatti Veyron (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama