Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

elanius 

všechny recenze uživatele

(39/2013, DVDRip) / Film ktorý do bodky napĺňa označenie priemerný. Jediný Butler vyčnieva aspoň trochu. Človeka až napadne či sa takéto filmy naozaj točia, alebo len vychádzajú ako produkt z nejakého prepracovaného programu. Len treba zadať žáner a film je na svete. Mimochodom, "Slovakia" nezaznie v americkom filme každý deň :) 5/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Že je film jedno velké romantické klišé s tím se tak nějak dalo najisto počítat, ale že po jednom zápase, ve kterém konečně dají malí kluci po sérii špatných výsledků i gól, hrají hned o nějaký místní titul, to jsem tedy nečekal. Klobouk dolů před scénáristy, kteří neví kam by skočili. Hlavního hrdinu balí fešné maminky malých kluků, takže mu skáčou jedna za druhou nejen do postele, pak si náš hrdina uvědomí že miluje svou ex, načež scénaristovi dojde, že to celé bylo trošku o fotbale a nechá odehrát zápas, ve kterém jde jako vždy o vše. Výhra 3:2 a otočený výsledek, jak jinak:) Na závěr veliký comeback ... Gerarde, chyť si raději nějakou vlnu. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Chlap na roztrhání" je děsivý film, který se nám snaží říct, že láska je skutečně to jediné a správné a že pro ni je potřeba udělat všechno. Klidně i zničit život ostatním, a nejspíš i sám sobě. Ale konec přece slibuje známé "a žili spolu šťastně až do smrti". Tyhle moderní americké pohádky, které scénáristé splácají za pár minut, když mají dostatečnou finanční motivaci, jsou paskvilem současné tvorby a destrukcí jakýchkoli hodnot. Zábava, která není zábavou, ale nudou. To už opravdu není jiný způsob, jak dát lidem normální romantickou komedii? Budeme je rovnou oblbovat, že ta pravá láska je to nejdůležitější a že je jedno, přes kolik mrtvol je jí dosaženo? Každý si žije svůj americký sen, i když je to šmejd a nezodpovědný blb, co na všechny kašlal. Hlavně, že dostane druhou šanci. Tu si přece zaslouží každý, ne? A pak šanci třetí, čtvrtou... Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/07/chlap-na-roztrhani-2012-15.html ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Gerard Butler neumí hrát fotbal a film je stejně špatnej, jako herectví Jessicy Biel. Nakonec se tedy v druhé půlce zlepšilo, ale ani tak to není žádné terno, ale pouze černobílé, prvoplánové a předvídatelné béčko, které se snad hodí jen na večerní reprízy. Butler pár dobrých rom-com natočil, ale měl zůstat u akčnějších rolí. A Dennis Quaid je tady hrozně divnej...5/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak tu máme znova príbeh, ktorý má vopred narysovaný pôdorys a nemá teda čím prekvapiť, tak to môžu zachrániť herci a režisér. No a to sa presne stalo v prípade Chlapa na roztrhanie. Som rád, že uvažuje presne ako ja. To znamená, že sa vyspí so ženami s ktorými by som sa vyspal aj ja a ak odmietne, tak je to z dôvodu, pre ktorý by som to ani ja neurobil. Je nutné vyčítať feel good filmu klišé, keď ich tu podvedome očakávame a v takýchto prípadoch ich berieme ako prostriedok práve k tomu dobrému pocitu? Možno je, ale nechce sa mi. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Když Stace (Jessica Biel) zvedá telefon, zároveň drží tašku s nákupem. V jedné scéně má v tašce i bagetu. Ta v další scéně ovšem záhadně zmizí, aby se v další v tašce znovu objevila. (Anyk)
  • Príbeh, ktorý George (Gerard Butler) rozpráva na večierku o stretnutí s kráľovnou v šatni, je skutočným príbehom španielskeho futbalistu Carlesa Puyola. Španielsku kráľovnú stretol, keď vyšiel zo sprchy po víťazstve v semifinále svetového šampionátu. (Arsenal83)
  • Film sa stal veľkým kasovým prepadákom, keď zarobil len necelých 28 miliónov dolárov pri nákladoch 55 miliónov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama