Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (159)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vôbec som si nevedel predstaviť Gerarda Butlera v roli profesionálneho futbalistu, ktorý po konci kariéry sa vracia na začiatok a začne trénovať detské futbalové družstvo - a neskôr sa na neho začali lepši rozvedené ale aj vydaté mamičky detičiek jeho teamu. Vôbec to nebolo až také zlé ako tu väčšina ľudí píše, aj keď to bola štandardná romantická komédia, ale celkom spestrená tou futbalovou tematikou - aj keď to nebola dominantná časť deja. No ešte viac ten film oživili také krásky ako Cahterine Zeta-Jone, Jessica Biel, Uma Thurman, Judy Greer, atď. Takže aj keď film začal nudiť, tak stále bolo na čo pozerať... Ale malo to celkom spád, aj keď ten koniec bol až príliš predvídateľný (možno by nebolo zlé netlačiť všade happyend za každú cenu). ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Že je film jedno velké romantické klišé s tím se tak nějak dalo najisto počítat, ale že po jednom zápase, ve kterém konečně dají malí kluci po sérii špatných výsledků i gól, hrají hned o nějaký místní titul, to jsem tedy nečekal. Klobouk dolů před scénáristy, kteří neví kam by skočili. Hlavního hrdinu balí fešné maminky malých kluků, takže mu skáčou jedna za druhou nejen do postele, pak si náš hrdina uvědomí že miluje svou ex, načež scénaristovi dojde, že to celé bylo trošku o fotbale a nechá odehrát zápas, ve kterém jde jako vždy o vše. Výhra 3:2 a otočený výsledek, jak jinak:) Na závěr veliký comeback ... Gerarde, chyť si raději nějakou vlnu. ()

Reklama

pm 

všechny recenze uživatele

Je docela smutné sledovat proměnu evropských autorských režisérů v hollywoodské řemeslníky podprůměrných břeček, přestože jakousi logiku ten proces má. Každopádně: "Playing for Keeps" nefunguje jako komedie, natož sportovní drama... jde jen a pouze o dokonalý příklad nevyužitého potenciálu, kde sympatické obsazení a fajn příběh zabíjí hromadění (h)různých klišé. Škoda, protože o důvod víc, abych se nadále vyhýbala žánru romcom ze současné americké produkce. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Ach jo, Gerard Butler mě v poslední době jen zklamal, doufejme, že to příště napraví. Má na víc, Olympus Has Fallen nebo i Chasing Mavericks toho byly důkazem. Komedie, jak vidím, mu zrovna nesvědčí. Mrzí mě, že Uma Thurman měla jen tak malou roli, přitom jsem očekávala, že by ve vedlejší roli měla nějaké větší postavení, bohužel jsem se nedočkala. Příběh tak obyčejný, který se děje ve skutečnosti v podstatě v životě téměř každé hvězdy. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Butler jako sexuální štvanec a zoufalé MILFKY...Absolutně zbytečný film, kde je na rodinou podívanou příliš nadržených samiček a na sportovní film málo kopanců do holeně...Romantika zase plná klišé a tušeného konce... V koukatelné rovině celek udržuje především charisma všech přizvaných, a že jich bylo :) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Film sa stal veľkým kasovým prepadákom, keď zarobil len necelých 28 miliónov dolárov pri nákladoch 55 miliónov. (Arsenal83)
  • The New York Times film označil za „najhorší film roka 2012“. (Arsenal83)
  • Po kritike a finančnom neúspechu režisér Muccino neskôr z toho obvinil zmätené zameranie filmu kvôli trinástim producentom, z ktorých „každý chcel iný film“, a tiež zlý marketing. (Arsenal83)

Reklama

Reklama