Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (160)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Těm ženským naprosto rozumím, zato chování Gerarda Butlera mi zůstává naprosto mimo. Proč proboha? Proč proboha ten chlap dělá, co dělá??! Je to trapné, průhledné, ale Gerard je sexy a mně se z něj a z těch vysokch teplot pořádně roztlouklo srdce. Děj slabý, postoje a názory postav nepochopitelné a pak se to celé zvrhne ve strašnou komédii. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Gerard Butler nám dokázal, že je furt sexy, ale na tom prostě nejde stavět celý film (i když se o to tvůrci pokoušeli). Shrnutí této "komedie"? Vezmete playboye kapku za zenitem, který je ukázkovým případem životního zkrachovalce (bývalý zraněný fotbalista nečekaně), přisypete pár postarších roštěnek, které jsou stále krásné a čpí sex-appealem jako Uma, Judy a Catherine. Potom přihodíte exmanželku Jessicu Biel, obyčejně působící oproti těm roštěnkám, za to nejvíc krásnou a přirozenou, jíž se snaží zkrachovalec získat zpět, ačkoliv už chystá svatbu s jiným. K tomu přidáte prachatého vypočítavého a na kamaráda si hrajícího žárlivce a přitom nevěrníka Dennise Quaida. Přihodíte syna, na nějž otec sere a máte z toho tento podprůměrný film s asi třemi dobrými vtípky. Ale na nějaký ten všední večer po práci na odpočinek jako dělané. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Scenaristicky těžce podprůměrná a předvídatelná věc, kterou tlačí ke snesitelnému průměru pouze našlapaný herecký ansámbl. Butler vládne, leč mnohdy ani jeho charisma nestačí, poněvadž vykastrované dialogy a nelogické chování postav nelze přebít šarmem či sebelepší řemeslnou prací. Hustota hollywoodských hvězd je zde doslova abnormální, avšak totéž lze říci o pozvolna dávkované tuposti, jež sice někdy ustoupí do pozadí, ale latentně je přítomna v každém slově a pohledu. Zbytečná romantická komedie dříve výborného režiséra, která vás sice neurazí, ale ani nezahřeje na duši (a tak možná na konci, ale zase je to trošku vykoupeno ťukáním si na čelo). Lhát si do kapsy však nehodlám, tudíž nebudu zazdívat, že jsem se - vědom si slabin snímku - celkem pobavil a hlavnímu páru fandil (synek je jedinou castingovou slabinou), ale mozek mi celou dobu říkal: "Slabé, slabé, slabé!" Některé věci nezměníš. 5/10! ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Ach jo, Gerard Butler mě v poslední době jen zklamal, doufejme, že to příště napraví. Má na víc, Olympus Has Fallen nebo i Chasing Mavericks toho byly důkazem. Komedie, jak vidím, mu zrovna nesvědčí. Mrzí mě, že Uma Thurman měla jen tak malou roli, přitom jsem očekávala, že by ve vedlejší roli měla nějaké větší postavení, bohužel jsem se nedočkala. Příběh tak obyčejný, který se děje ve skutečnosti v podstatě v životě téměř každé hvězdy. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Roming představuje případ filmu, jehož jednotlivosti samy o sobě téměř nemají chybu. Nevšední scénář proplétá reálnou komediální cestu otce, syna a rodinného přítele za „předjednanou“ nevěstou s prvky národní báje, kterou otec neuměle sepisuje; tak složitá a přitom funkční struktura nemá v Česku dlouho obdoby.Režie je vynalézavá, zlehka neagresivní a současně, zejména v oněch pohádkových pasážích, opravdu nádherně stylizovaná. A herci se octli ve svém živlu. Od Vesničky mé střediskové se snad nezrodila dvojice tak zábavná a dojemná jako Labuda s Bolkem Polívkou, když se navzájem popichují nebo si „chlapsky“ projevují neohrabaný přátelský cit. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Po kritike a finančnom neúspechu režisér Muccino neskôr z toho obvinil zmätené zameranie filmu kvôli trinástim producentom, z ktorých „každý chcel iný film“, a tiež zlý marketing. (Arsenal83)
  • The New York Times film označil za „najhorší film roka 2012“. (Arsenal83)
  • Když Stace (Jessica Biel) zvedá telefon, zároveň drží tašku s nákupem. V jedné scéně má v tašce i bagetu. Ta v další scéně ovšem záhadně zmizí, aby se v další v tašce znovu objevila. (Anyk)

Reklama

Reklama