Reklama

Reklama

360

  • Rakousko 360 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Z jednoho prostého rozhodnutí muže, který chce zůstat věrný své ženě, vznikne sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů propojujících celý svět. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (64)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŽIJEME JEN JEDNOU. KOLIK ŠANCÍ MŮŽEME DOSTAT?....“ /// P O M A L U Fernando, hlavně nikam nepospíchej, všichni co se na tvý filmy koukaj, maj času dost. Bratislava, Vídeň, Paříž…..manažer, šlapka, boss….. podivný vzorky lidstva, vztahy bez budoucnosti, rozhodnutí a následky (nebo důsledky? Se z tebe Meirellesi poseru…). Problémy lidí v podivným příběhu, kterej se stane asi tak po hoďce snesitelnějším (díky novejm postavám? Nebo jsem otupěl? Nebo…), ale osoba nemorálně (neMeirellesky) zaměřená si stejně přeje, ať už se protnou (a vypadnou). Festivalovej multikulturní snímek o potřebě žít ,,TEĎ HNED“, kterej mě nepřesvědčí ani vypočítavým a spravedlivým závěrem. Nebo že by jo? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V globálním oteplováním mám konečně jasno. Teď je na řadě ,,globální“ film. 2.) Dlouho jsem se s nikým ,,neprotnul“ (…hele, je to jenom slovo, mysli si co chceš…). 3.) Thx za titule ,,maaja“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to tuctova mozaika pribehov s nevyrazne podanym posolstvom, ktore nedokaze divaka vyburcovat k zamysleniu. Plusom je medzinarodne obsadenie jak neznamych hercov, tak hviezd, zhodou okolnosti sa jedna väcsinou o mojich oblubencov. Dokonca su tu aj dve slovenske herecky, ktore vyfasovali svoju vlastnu liniu, vdaka comu si uzijeme aj slovencinu. A sceny z Bratislavy boli konecne natocene v Bratislave a nie v hnusnom Rumunsku alebo zaprdenom Cesku ako je zvykom v ostatnych filmoch. 5/10. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film o tom,že každý střípek našeho života respektive našeho jednání ovlivní jiné lidi a ty zase jiné a tak pořád dokola jako kruh(360).Lidstvo je jako velká síť kde vše je propojeno jen něco je dál a něco blíž.Dobré herecké výkony.Zaujal mě hlavně Anthony Hopkins a příběh Rusa.Za mě celkově 70% a tři hvězdy. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Klasický příběh několika lidí, jejichž příběhy se během filmu protnou, aby se pak zase rozeběhly každý po svém, a v nás zůstalo nějaké poselství. Tím by v tomhle případě mělo být asi toto- Narazíš-li na rozcestí, využij toho a vydej se do neznáma. Nikdy nevíš, jestli dostaneš další šanci. Pokud tohle ještě nevíte, možná vás to pohne k činu, pokud to už víte, tak jste už svou šanci dávno dostali a nepomůže vám vůbec nic...70% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů se sice nekonal a vliv manželské věrnosti bych také zpochybnil, ale jinak se mi to docela líbilo. Několik vzájemně více či méně propojených příběhů bylo umě poskládáno a i přes pomalé tempo film nenudil a ubíhal plynule. Sice mi přišla navíc Fosterova linie, ale to se dalo přehlédnout. A samozřejmě potěší i mezinárodní herecké obsazení, kdy se osvědčená a hvězdná jména citlivě prolínají s těmi méně známými. Sice se asi jedná o oxymoron, ale v tomhle případě bych 360 hodnotil jako pohodové drama. 75% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Filmové scény, odohrávajúce sa v európskych metropolách, sa točili na autentických miestach a scény z väzenia i USA boli natočené v minnesotskom Minneapolise. (MikaelSVK)
  • Natáčelo se v Bratislavě, Vídni, Paříži, Londýně, Denveru a Phoenixu. (M.B)

Reklama

Reklama