Reklama

Reklama

360

  • Rakousko 360 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Z jednoho prostého rozhodnutí muže, který chce zůstat věrný své ženě, vznikne sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů propojujících celý svět. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (64)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŽIJEME JEN JEDNOU. KOLIK ŠANCÍ MŮŽEME DOSTAT?....“ /// P O M A L U Fernando, hlavně nikam nepospíchej, všichni co se na tvý filmy koukaj, maj času dost. Bratislava, Vídeň, Paříž…..manažer, šlapka, boss….. podivný vzorky lidstva, vztahy bez budoucnosti, rozhodnutí a následky (nebo důsledky? Se z tebe Meirellesi poseru…). Problémy lidí v podivným příběhu, kterej se stane asi tak po hoďce snesitelnějším (díky novejm postavám? Nebo jsem otupěl? Nebo…), ale osoba nemorálně (neMeirellesky) zaměřená si stejně přeje, ať už se protnou (a vypadnou). Festivalovej multikulturní snímek o potřebě žít ,,TEĎ HNED“, kterej mě nepřesvědčí ani vypočítavým a spravedlivým závěrem. Nebo že by jo? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V globálním oteplováním mám konečně jasno. Teď je na řadě ,,globální“ film. 2.) Dlouho jsem se s nikým ,,neprotnul“ (…hele, je to jenom slovo, mysli si co chceš…). 3.) Thx za titule ,,maaja“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zajímavý snímek. Co na něm oceňuji nejvíce, je to, že ať se to odehrává v jakékoli zemi, tak že se tam ve filmu skutečně mluví tím jazykem a ne filmy typů, no a co, že se to odehrává ve Francii, stejně se tam bude všude mluvit anglicky a všichni vám přece ve Francii rozumí anglicky a jsou strašně ochotní tak mluvit. A tady? Když jste byli ve Francii, mluvilo se francouzky, Rusi si mezi sebou povídali rusky. Brazilka mluvila na svého "přítele" portugalsky, ale v letadle do USA anglicky...což teda musím podotknout, že tam vůbec lidi nějak moc uměli jazyky:) Já umím mým rodným, dejmetomu anglicky, něco španělsky a úplné minimum němčiny a francouzštiny a třeba ta sestřička od zubaře, co žila ve Francii, byla Ruska, ale když byla na návštěvě za sestrou, ještě i plynně mluvila anglicky...jooo..tak to klobouk dolů, ovládat takto perfektně tři světové jazyky, to by byl můj sen. Celkově se tam tedy objevila - angličtina, francouzština, ruština, portugalština, slovenština, němčina. A ano jsem strašně uchvácena jazyky:) Jinak, co se týče herců, tak výborné - J.Law, A. Hopkins, R.Weisz, slovenské herečky (teda Danica se tam fakt jen mihla), i ta brazilka byla velmi příjemná. Charaktery postav, jejich příběhy, to vše bylo zajímavé a výborné. I proplétání jednotlivých příběhů bylo řešeno velmi decentně a co se týče konce....super...na jednu stranu dobrý na druhou ne, v podstatě otevřený. Jsem velmi spokojena, ale do té 5* tomu přece jen něco chybělo, možná trochu více šťávy. ()

Reklama

Silas 

všechny recenze uživatele

Co naplat, že osudy jsou poměrně nezvykle propleteny, když ani za 40 minut režisér nepředstaví všechny hlavní postavy a pak se navíc věnuje i dalším vedlejším, že jejich počet přesahuje do druhé desítky. Jako první půlka celku by to snad šlo, protože mnoho motivů zůstává dle mého nedořešených; navíc film postrádá gradaci a napětí, takže paradoxně to, co se mi jako protipól Iñárritua zprvu líbilo, nakonec nesnese srovnání s první třídou. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů se sice nekonal a vliv manželské věrnosti bych také zpochybnil, ale jinak se mi to docela líbilo. Několik vzájemně více či méně propojených příběhů bylo umě poskládáno a i přes pomalé tempo film nenudil a ubíhal plynule. Sice mi přišla navíc Fosterova linie, ale to se dalo přehlédnout. A samozřejmě potěší i mezinárodní herecké obsazení, kdy se osvědčená a hvězdná jména citlivě prolínají s těmi méně známými. Sice se asi jedná o oxymoron, ale v tomhle případě bych 360 hodnotil jako pohodové drama. 75% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

"Váš život je součet všech rozhodnutí, které jste v životě vědomě či nevědomky učinili. Dokážete-li ovládat proces rozhodování, dokážete ovládat všechny aspekty života. Můžete najít svobodu vycházející ze skutečnosti, že jste zodpovědni sami za sebe." Taková moc zajímavá mozaika pár příběhů z různých míst naší země, které se vzájemně v poměrně poklidném tempu prolínají a vstoupí pomalu, ale jistě i do našich životů až k nám domů. A já zjistila, že s nimi prožívám jejich lásky, rozhodování, vnitřní boje, starosti, smutek a jiné životní situace, které byly možná trochu smutnější, ale Fernando Meirelles nám je zabalil do krásného kabátku na který se moc hezky dívalo. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Filmové scény, odohrávajúce sa v európskych metropolách, sa točili na autentických miestach a scény z väzenia i USA boli natočené v minnesotskom Minneapolise. (MikaelSVK)
  • Film byl inspirován hrou Arthura Schnitzlera "Rej". (M.B)

Reklama

Reklama