Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

Ihuj 

všechny recenze uživatele

Na film se dobře kouká a každá scéna posune děj, přičemž divák několikrát musí přehodnotit představu o tom, co se vlastně děje. Karl Urban je čím dál lepší herec. Co jediné ubírá Loftu na kráse je, že je zcela nepochopitelně cenzurovaná nahota. Proboha proč? Film stejně rozhodně není pro děti a v době, kdy se díváme na věci jako Vlk z Wallstreetu, Hra o Trůny nebo Spartacus, působí skrývání nahoty (včetně prsou) jako anachronismus, tím spíše ve filmu o sexu. Druhá maličkost je, že po zamyšlení s trochou odstupu nedává konečné chování hlavních postav příliš smysl a pak taky jedna věc s krví a faktem, že je jedna z postav lékař a mělo by ho tedy cosi trknout, ale to už bych nerad spoiloval. ()

Danken 

všechny recenze uživatele

8/10 Ono se vlastně skoro jedná jen o to, že členové štábu zodpovědní za scénář zmáčkli Ctrl+C a pak Ctrl+V. Jen je to celé poněkud blyštivější, herci alfa-samci (zejména Luc tady nevypadá jako něco, co by urazilo i Frankenstainovu příšeru), herečky ošukatelný jedna do jedný, vlastně čistá zámořská produkce. Mě to ale bavilo stejně, ne-li více, než o něco starší belgický bratranec. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Pět borců si pořídí šmajchlkabinet a jednoho dne tam najdou mrtvou holku. Dobrý námět, zajímavé prolínání časových rovin, dobré obsazení, řemeslně solidní, ale přesto tomu něco chybělo. Asi mi vadila ta překombinovanost a taky to, že film, kde se vraždí a řeší sex, tak mají problém ukázat byť jednu jedinou bradavku. Těžká Amerika. ()

gael83 

všechny recenze uživatele

Forma převažuje nad obsahem, prostě pět týpků co si choděj hrát do svýho "loftu", 5 kámošů, 5 klíčů a jedna vražda. James jako psychiatr no nevim a klustý Wentworth a jeho "homo" postava s dvojitou bradou ještě míň uvěřitelné. Měla to být stylofka tak trochen horror, trochen thriller a je z toho líbívý videoklipový slepenec s výbornou kamerou a skvělým střihem avšak natolik mizernými výkony, že se nudím od začátku do konce takže zbytečný snímek jedině na velmi nudné deštivé odpoledne a přitom začátek je tak slibný. Škoda. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Od posledního jsem čekal asi nejvíc i když vím že herci tomu nemusí pomoc tak jsem mírně doufal ve zlepšení a jak už jsem říkal jedeme pořád to samé, na pár dobrých a krásných chvil není film ničím víc zajímavý a pokud ještě příště napadne dělat podobný projekt chce to scénář jenom vypilovat protože námět bude vždycky super. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Filmová role Vincenta Stevense měla být ztvárněna Patrickem Wilsonem. Ten ji ale kvůli úzkým závazkům ke své televizní show odmítl, aby jej posléze nahradil australksý herec Karl Urban (Riddick (2013), Dredd (2012)). Dalším jménem, které se ve spojitosti s tehdy rozpracovaným projektem spojovalo, bylo jméno kalifornského herce Tobey Maguire (Labor Day (2013), Spider-Man 2 (2004)). (Conspi)

Reklama

Reklama