Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

Ihuj 

všechny recenze uživatele

Na film se dobře kouká a každá scéna posune děj, přičemž divák několikrát musí přehodnotit představu o tom, co se vlastně děje. Karl Urban je čím dál lepší herec. Co jediné ubírá Loftu na kráse je, že je zcela nepochopitelně cenzurovaná nahota. Proboha proč? Film stejně rozhodně není pro děti a v době, kdy se díváme na věci jako Vlk z Wallstreetu, Hra o Trůny nebo Spartacus, působí skrývání nahoty (včetně prsou) jako anachronismus, tím spíše ve filmu o sexu. Druhá maličkost je, že po zamyšlení s trochou odstupu nedává konečné chování hlavních postav příliš smysl a pak taky jedna věc s krví a faktem, že je jedna z postav lékař a mělo by ho tedy cosi trknout, ale to už bych nerad spoiloval. ()

Signore 

všechny recenze uživatele

Rafinované. Nebýt zbytečně prekombinovaneho závěru, uvažoval bych i o čtvrté hvězdě, ale těch twistu je prostě příliš. A to je celkem škoda, protože první hodina má slušnou atmosféru, vyvolávající u diváka potřebné napětí. Pak se to ale začíná postupně kazit (to nemluvím o tom, že zpětně do sebe určité části správně nezapadají). ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Mrtvá milenka ve "šmajchlovacím" apartmánu pětice ženatých kamarádů samozřejmě způsobí, že na povrch začnou vyplouvat všemožné tajnosti, lži, obvinění, čímž jejich přátelství projde fatální zatěžkávací zkouškou. Až přehnaně dynamicko-dramaticky natočené nelineární rozplétání samozřejmě zahákne tím, co k vraždě vedlo, ovšem ke konci přichystá těch zvratů (a nedotažeností) přespříliš. 45% ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se docela těšil, pár hereckých tváří které mám moc rád v jednom filmu. Nakonec z toho bylo přesně to co jsem očekával. zápletka, která nemusí být nereálná.. pocity které jsou taky uvěřitelné stejně tak i motiv který známe na začátku a stejně tak i ten který se dozvíme na konci filmu. flashbacky do minulosti nejsou nijak otravné, což mnohdy v jiných filmech bývají, ale zde jsou přijatelné. Jediné co mi vadilo byl ten samotný konec.. Jak to pro dva z nich skončilo takovým happy endem.. ti lidi se snažili zamaskovat vraždu a hodit to na jednoho z nich a vypadá to jako by jim na konci vše bylo odpuštěno? trošku zvláštní konec. ()

Sharleen 

všechny recenze uživatele

Výborná zápletka, ktorá pekne graduje do prekvapivej pointy. Škoda, že som tento Loft videla skôr ako belgickú verziu, stavím sa, že je o dosť lepšia, ako to už u európskych býva. Čo mi tu dosť vadilo boli tí piati manekýni medzi ktorých ešte aj úplne tradične americky ako päsť na oko umiestnili jedného zagulateného a mysleli si, že to tým vyvážia..ako obyčajne, nepodarilo sa. Wentwortha Millera síce schovali za nemožné okuliare, ale pod nimi je to stále fešák. Ženské osadenstvo bolo rozdelené na tmavovlasé, skoro nerozoznatelné manželky a blonďavé milenky. Za obsah by som dala 4, ale za tradičné americké prevedenie ostávam na 3 *** ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Matthias Schoenaerts je jediným hercem v obsazení, který účinkoval také v belgickém snímku Loft (2008), v němž ztvárnil hlavní roli. (Conspi)
  • Film bol uvedený až tri roky po dotočení kvôli zmene distribútora filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama