Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

Signore 

všechny recenze uživatele

Rafinované. Nebýt zbytečně prekombinovaneho závěru, uvažoval bych i o čtvrté hvězdě, ale těch twistu je prostě příliš. A to je celkem škoda, protože první hodina má slušnou atmosféru, vyvolávající u diváka potřebné napětí. Pak se to ale začíná postupně kazit (to nemluvím o tom, že zpětně do sebe určité části správně nezapadají). ()

Lew.Ashby 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se chystal delší dobu, ale díky zdejšímu průměrnému hodnocení nakonec vždy dostalo přednost něco jiného. O to větší bylo moje překvapení, když jsem na film narazil v televizi. Příběh, který doprovází skvělá atmosféra života pěti lehce znuděných úspěšných manželů a jejich "úniky" od stereotypu. Dokud tedy jeden z těchto úniků neskončí mrtvolou ve společném party loftu. Ze 4 hvězd jsem chtěl po "rozuzlení" vraždy srazit na 3, ale konec zklamání nepotvrdil a naopak potvrdil 4 hvězdy. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Od tohohle skvělého hereckého obsazení jsem čekal více. Ze začátku se ten děj vleče a nejraději byste to přeskočili, ale pak zhruba od poloviny filmu to začne být napínavé a dost zamotané, takže nevíte kdo z těch přátel tu ženu zabil. A pak přijde šokující závěrečné odhalení, které jsem tedy nečekal, ale vymysleli to tvůrci dobře. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když je závěr velmi neuspokojivý a přišlo mi to jen jako jedno velké klišé, stále se jedná o film, který mě dokázal zaujmout a kterému se podařilo rozehrát celkem zajímavou zápletku v jednom větším bytě. Možná je to místy až moc překombinované, ale i tohle mi na příběhu sedlo. Navíc jsou tu dobré herecké výkony. Isabel Lucas je neskutečně sexy, ale to ona vždy. ()

(fun)tomas 

všechny recenze uživatele

Belgický originál z roku 2008, za ním nasleduje holandský remake natočený po dvoch rokoch a a ako posledný prišiel na scénu remake z USA pochádzajúci z roku 2014. Podľa viacerých filmových portálov má kvalita filmov zostupnú tendenciu. Bohužiaľ som mal možnosť vidieť len poslednú menovanú verziu. Myšlienka, na ktorej je vystavaný dej je originálna a bezpochyby zaujímavá. Avšak jej prevedenie na filmové plátno sa mi javilo nedotiahnuté do konca. Ďalšie záporné body dávam za spôsob vrstvenia deja. Jeden dejový zvrat je fajn, no ak ich príde viacero po sebe v relatívne krátkom čase, zbytočne to len zvyšuje prekombinovanosť filmu. Plusy vyvažujú mínusy, takže hodnotím ako čistý priemer. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Film bol uvedený až tri roky po dotočení kvôli zmene distribútora filmu. (Arsenal83)
  • Natáčení odstartovalo 6. 6. 2011 v New Orleansu, aby se k dokončení o několik týdnů později přesunulo do belgického Bruselu, a mohlo být k 26. 7. 2011 dokončeno. (Conspi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno