Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

West 

všechny recenze uživatele

Parta chlapů si usmyslí že si koupí společně luxusní apartmá (Playboy Mansion) na sexuální choutky svých budoucích milenek, tak aby zabránili nic netušícím manželkám na to přijít. Tento vychytralý plán se jim brzo vymstí, kdy najdou v bytě mrtvou dívku. Kdo to má na svědomí? O tom se dozvíme v průběhu celého filmu. Dlouho jsme tu neměli novodobej Crime-Noir stylem Hitchcocka. Celý příběh se zamotává jak sobotní "vokno" po flašce vodky a hraje si s divákem na schovávanou. Je to hodně twistově podané a do poslední chvíle vlastně nevíme kdo a proč.. Ale musím uznat , že to nebylo vůbec špatný , až na ten konec , který to dost shazuje .. 65% PS: Isabel Lucas is Hot! ()

Plaque odpad!

všechny recenze uživatele

Ci pana beka, tak venezuelská telenovela sa môže strčiť do riti. Toto je konkurencia pre hocijaký 400 dielny seriál. Príbeh o plynutí času, počas ktorého so všetkými vyjebáva jeden nesympatický Džejár alebo o škaredej bloncke, ktorá má mindráky z nápadne maskulínnnnnneho obočia. Miestami som mal pocit, že sa v tom byte ani nedohodnú či si tú vychladenú dvadsiatku dajú ešte raz alebo radšej zakamuflujú všetky stopy po prehnanej menštruácii zápästia. A k tomu skutočne nechutná partička čuráčikov, ktorá sa skladá na súkromný byt, aby si tam mohol každý po jednom zatrtkať s nejakou prefetovanou šľapkou. To všetko robia preto, aby neplatili účty za hotel v hotovosti. Manželky sú totiž krepé piče a nevšimnú si niekoľko stoviek, ktoré každý mesiac odchádzajú za nájom z účtu. Jasné, to skôr vysnoria hotel XY a tam im na požiadanie predložia zoznam hosťov, kde bude ich mužíček zapísaný v kolónke hneď pod Paris Hilton. Skutočne premyslené... Musím uznať. Akurát, že scenárista nezostal iba pri ľahkých drogách a nakoniec sa z toho vykľuje, že všetci sa skladajú kamošovi, pretože iba ten tam poctivo kefuje všetko čo mu príde pod ruky. Neznáme, známe, sestry, frajerky, manželky všetkých ostatných. Ešte šťastie, že majú medzi sebou aj úchyla, ktorý si poctivo nahráva vlastné porno... Inak by sa nikdy nedozvedeli, že na čo to vlastne prispievajú... Ach môj Bože!!! Už nikdy viac takúto pičovinu, prosím. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Od posledního jsem čekal asi nejvíc i když vím že herci tomu nemusí pomoc tak jsem mírně doufal ve zlepšení a jak už jsem říkal jedeme pořád to samé, na pár dobrých a krásných chvil není film ničím víc zajímavý a pokud ještě příště napadne dělat podobný projekt chce to scénář jenom vypilovat protože námět bude vždycky super. ()

BarGoldstein odpad!

všechny recenze uživatele

Debilní slátanina o teplouších pro buzeranty! Banda homoklád si koupí byt aby se tam předělali na normální heteráky a neměli konečně furt hnědo v trenkách a kolem huby. Ale jako správným teplajzníkům se jim to daří dost hovnově, takže jeden skončí v krimu a dalšímu jebne a hupne z balgónu! Dobře jim tak! ()

(fun)tomas 

všechny recenze uživatele

Belgický originál z roku 2008, za ním nasleduje holandský remake natočený po dvoch rokoch a a ako posledný prišiel na scénu remake z USA pochádzajúci z roku 2014. Podľa viacerých filmových portálov má kvalita filmov zostupnú tendenciu. Bohužiaľ som mal možnosť vidieť len poslednú menovanú verziu. Myšlienka, na ktorej je vystavaný dej je originálna a bezpochyby zaujímavá. Avšak jej prevedenie na filmové plátno sa mi javilo nedotiahnuté do konca. Ďalšie záporné body dávam za spôsob vrstvenia deja. Jeden dejový zvrat je fajn, no ak ich príde viacero po sebe v relatívne krátkom čase, zbytočne to len zvyšuje prekombinovanosť filmu. Plusy vyvažujú mínusy, takže hodnotím ako čistý priemer. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Matthias Schoenaerts je jediným hercem v obsazení, který účinkoval také v belgickém snímku Loft (2008), v němž ztvárnil hlavní roli. (Conspi)
  • Film bol uvedený až tri roky po dotočení kvôli zmene distribútora filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama