Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

BarVo 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z remakov, ktorý mi vzal chuť vidieť - možno dobrý - originál. Zameniteľné herecké tváre, prvoplánové gradovanie napätia od prvej minúty, ktoré bolo v závere už moc otravné, "osudové" ženy tu asi hrať nemusia, stačí im byť, napokon ani mužský ansámbel toho moc nepredvedie, prekombinovaná zápletka a to som ešte aspoň 5 vecí, čo mi vadili, našťastie zabudla. Apropos - erotický thriller? Niečo mi ušlo? ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $6,002,684Tržby Celosvetovo $10,076,790Tržby za predaj Blu-ray v USA $464,212 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $795,626 //počet predaných kusov ?║ z tejto zamotanej hry sa doslova divák uťahá /40%/ ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Od tohohle skvělého hereckého obsazení jsem čekal více. Ze začátku se ten děj vleče a nejraději byste to přeskočili, ale pak zhruba od poloviny filmu to začne být napínavé a dost zamotané, takže nevíte kdo z těch přátel tu ženu zabil. A pak přijde šokující závěrečné odhalení, které jsem tedy nečekal, ale vymysleli to tvůrci dobře. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Loft v belgickej verzii je úplne špičkový a nemôžem povedať, že by tejto americkej niečo chýbalo. Je v podstate dokonalou kópiou a ten kto nevidel originál sa určite maximálne zabaví a zažije veľa prekvapení. Toľko zvratov, výkrutov a zaujímavých odhalení v jednom filme, naozaj vydarený film. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Moderní pocta Hitchcockovi, která je ale obsahově až příliš vrstevnatá a scénáristicky neumětelsky zpracovaná. Zvraty kupící se na sebe přestávají býti přehlednými paradoxně každou další snahou stále více sofistikovaně je rozluštit v průběhu filmu. A tak zatímco pánské osazenstvo je typicky ze života buržoazie, to dámské je minimálně zvláštní a občas dost mimo mísu. Lahůdkové herecké obsazení to ve finále zdaleka nezachránilo, ale průser to také není. S původními filmy to nesrovnávám. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení odstartovalo 6. 6. 2011 v New Orleansu, aby se k dokončení o několik týdnů později přesunulo do belgického Bruselu, a mohlo být k 26. 7. 2011 dokončeno. (Conspi)
  • Matthias Schoenaerts je jediným hercem v obsazení, který účinkoval také v belgickém snímku Loft (2008), v němž ztvárnil hlavní roli. (Conspi)
  • Režisér Erik Van Looy film točil už potřetí. Belgický originál stejně jako tento snímek režíroval a u holandského remaku zastoupil režisérku Antoinette Beumer  po dobu jeji rekonvalescence. (dado.cz)

Reklama

Reklama