Reklama

Reklama

Sourozenci Addison (Eric Bana) a Liza (Olivia Wilde) jsou na zběsilém útěku z kasína, které právě vyloupili. Cestou havarují a na místě zůstává mrtvý policista. Addison a Liza se rozdělují a každý dál prchá svojí cestou. Vysílené Lizy se ujme bývalý boxer Jay (Charlie Hunnam), který se vrací domů oslavit Den díkůvzdání. Právě tam se ale oba uprchlíci znovu setkávají a jejich nesmlouvavý souboj překročí všechny hranice rodinných limitů. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (203)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nepatřím mezi skalní fandy zmrzlých filmů, takže sníh, vánice a sněžné skútry v potoce mne rychle donutily k myšlence, že bych měl přiložit do kamen. Naštěstí mne zmrzlá Liza poměrně brzy rozehřála svou nahotou a tak jsem si sváteční posezení rozhádané rodinky, doplněné o mladou poldu a ochranitelského úchyla, nakonec celkem užil. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn námet si myslím, chyba tkvie v povrchnom spracovaní. Zdalo sa to na mňa až príliš že hŕŕŕŕ a veľa zbytočných scén a na záver som mal taký pocit že veľa vecí zostalo nevyriešených, ako keby sa o nich ani nehovorilo. Niektoré postavy úplne zbytočné a iné postavy zase neprepracované do väčšej hĺbky. Plejáda hercov sympatická ale až tak úplne im to neladilo. Hudba výborná. A hlavne je že som sa nenudil pri tom. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taky mix Farga a kopu dalsich zimnych krimithrillerov. Nie je to proste prilis originalne a u vela scen budete mat pocit, ze ste ich uz niekde videli. Az tak to nevadi, lebo aj v tomto filme su zrucne natocene. Dej je dost prekombinovany, ale ma to dynamicke tempo a po väcsinu stopaze to nenudi. Vyzeralo to na zabavnu jednohubku za 3*, ale totalne sa to cele dodrbalo v neskutocne debilnom finale, kde sa zrazu postavy zacali chovat jak dementi. Skoda. Takto mam z toho nakoniec dost negativne pocity. 4/10. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Deadfall nabízí prostý komorní příběh, který se do letošní zimy hodí tím spíš, že je k ní silně kontrastní. Už dlouho vám u filmu nebylo tak chladno. Nečekejte ani krimi, ani thriller, snad jen mírné drama. Silně to vyvolává vzpomínku na Fargo - sníh, cajti, krev. Ale není tu Buscemi & Stormare. Erik Blána se ovšem dost snaží a pomalu tak aspiruje do mé topky. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Když se příběh začal po hodině konečně rozbíhat (píšu „konečně“, ale ta pasáž mě opravdu bavila – stupňovala mé očekávání v něco, co přijde), za chvíli byl u konce, který měl sílu, ale ta poslední půlhodinka nic extra. Zkrátka eskalace a očekávání vyzněly naprázdno. Škoda. # Nezapomenu na mrazivý sever a mrazem celou bílou Olivii Wilde ze začátku, kdy spoře oděná a s výrazným make-upem vypadala v kontrastu se sněhem jak Sněhurka. # viděno: monitor, 5.1# příběh 6 | hudba 6 | humor 0 | akce 3 | napětí 3 | pustil bych si znovu 5 ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Počas úvodnej sekvencie narazí unikajúce auto do jeleňa, ktorý rozbije čelné sklo a pokryje ho krvou. Na nasledujúcich záberoch, ktoré ukazujú, ako sa auto vymyká kontrole, je čelné sklo neporušené a bez poškodenia. (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2012 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Původní název filmu byl Blackbird a Kin. (R´Hell)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno